Lars Gundersen utses till tillförordnad vd för HR Tech dotterbolaget Brilliant Future och förstärker ledningsgruppen i Wise Group

Lars Gundersen har utsetts till tillförordnad vd för att på interimsbasis leda HR Tech bolaget Brilliant Future AB, ett dotterbolag inom Wise Group AB (publ). Lars Gundersen efterträder tidigare vd Stefan Wikström som lämnade bolaget i mitten av november 2018. Lars Gundersen tillträder den 1 februari 2019 och kommer att ingå i ledningsgruppen för Wise Group.

Lars Gundersen har en lång karriär som vd och konsult inom bolagsutveckling, primärt inom mjukvaruprodukter, IT och finans. Vid sidan av arbetet med ledning och ledarstöd sitter Lars med i ett flertal styrelser.

"Lars är en erkänt skicklig ledare med ett utmärkt track-record och renommé. Hans erfarenhet som operativ ledare, investerare och styrelseledamot i teknik- och produktbolag under stark tillväxt är ett värdefullt tillskott för vårt framgångsrika HR Tech bolag Brilliant Future." säger Ingrid Höög, vd Wise Group AB.

"Jag har följt Wise Group under en lång tid och uppmärksammat dotterbolaget Brilliant Future's utveckling. Brilliant Future hjälper kunder att med analys och teknologi förbättra sina kund- och medarbetarrelationer så att det stärker den totala affären. Det är framgång genom människor och teknologi som får affärer att blomstra. Jag och ser mycket fram mot att tillsammans med erfarna och kompetenta medarbetare fortsätta en fin och spännande resa inom HR Tech." säger Lars Gundersen.

För ytterligare information kontakta:
Ingrid Höög vd och koncernchef Wise Group AB (publ)
Tel +46 765 25 90 05, e-post: [email protected] 

Erik Mitteregger, styrelsens ordförande Wise Group AB (publ)
Tel: +46 706 00 44 84, e-post: [email protected] 

Denna information är sådan information som Wise Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU) nr 596/2014. Informationen lämnades för offentliggörande den 25 januari 2019 kl. 14:00 CET.

Wise Group AB (publ) är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/Personalområdet. Wise Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors. Aktien handlas på Nasdaq Stockholm, Small Cap. www.wisegroup.se 


Om Wise Group

Wise Group är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet.

Webbplats
www.wisegroup.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Wise Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn WISE ISIN-kod SE0007277876

IR-Kontakt

Tobias Berglund VD Wise Group AB och VD Wise Consulting AB [email protected]
Elisabet Jarnbring CFO [email protected]