REGMAR

Förändring i Wise Groups koncernledning - Lisen Agnevik lämnar

Lisen Agnevik som är VD för dotterbolaget Wise Consulting och medlem i Wise Groups koncernledning har beslutat sig för att lämna koncernen. Lisen kommer att jobba kvar i sitt VD-uppdrag fram till årsskiftet för att säkerställa en smidig överlämning. Lisen lämnar sin plats i koncernledningen den 31 oktober 2020. Sökandet efter en ny VD påbörjas omgående.

- Jag har haft förmånen att leda Wise Consulting under fyra år där jag i nära samarbete med ledningsgruppen och medarbetarna har utvecklat bolaget och stärkt varumärket. Wise Consulting har varit lönsamt och robust och det känns tryggt att lämna över nu när jag går vidare till nytt utvecklande uppdrag utanför Wise Group.

- Lisen har varit en del av koncernen i sammantaget fem år och har tidigare haft uppdrag som HR-konsult via Wise. Hon har gjort ett utmärkt arbete med att leda Wise Consulting först som vice VD och sedan som VD och har även varit en uppskattad kollega i Wise Groups koncernledning. Jag önskar Lisen varmt lycka till i hennes nya utmaningar, säger Ingrid Höög, koncernchef för Wise Group.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Ingrid Höög vd och koncernchef Wise Group AB (publ)
Tel +46 765 25 90 05, e-post: [email protected]

Denna information är sådan information som Wise Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU) nr 596/2014. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 19 oktober 2020 kl. 8:30 CEST

Wise Group är en familj av specialistbolag inom rekrytering, konsulttjänster och digitala produkter som hjälper företag att nå sin fulla potential genom att sätta människan i centrum. Vi är en nordisk aktör med global räckvidd, med kunder i över 60 länder, och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Wise Group är noterad på Nasdaq Stockholms Small Cap-lista.

www.wisegroup.se


Om Wise Group

Wise Group är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet.

Webbplats
www.wisegroup.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Wise Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn WISE ISIN-kod SE0007277876

IR-Kontakt

Tobias Berglund VD Wise Group AB och VD Wise Consulting AB [email protected]
Elisabet Jarnbring CFO [email protected]