Snart nylanseras Webgallerian med målet att bli Sveriges största marknadsplats på nätet - i september öppnar vi

Den tidigare annonserade ny-lanseringen av Webgallerian närmar sig. Vi beslutade att ge organisationen som arbetar med lanseringen något längre tid med tanke på sommar och semesterperioden i juli och augusti. Det blir bättre timing i marknaden för en ny- lansering och mer tid för de sista finjusteringarna. Visionen är att bygga Sveriges största marknadsplats på nätet. Webgallerian samlar de allra bästa e-butikerna under ett och samma tak och skapar tydliga fördelar för både butikerna och konsumenterna.

Jämfört med andra marknadsplatser på nätet, har Webgallerian ett unikt koncept där e-butikerna synliggörs med egen storefront, vilket gör att de kan marknadsföra det egna varumärket och med ett eget skyltfönster.

För butikerna, ofta mindre e-handelsaktörer, blir Webgallerian en nödvändig kanal till kunderna och en viktig partner inom marknadsföring och försäljning.

- Butikerna får en attraktiv marknadsförings- och säljkanal och dessutom assistans med betalningar och logistik, säger grundare och VD Ingemar Gleissman, med många års erfarenhet av e-handel i Sverige.

Söker Sveriges bästa e-butiker

- Vi söker nu aktivt de bästa mindre och medelstora e-butikerna i Sverige att vara med vid ny-lanseringen i september - fler än 130 e-butiker är redan med och antalet ökar kontinuerligt. Vi vill hitta och samla de allra bästa e-butikerna med ett attraktivt erbjudande att vara med i något som kan bli riktigt, riktigt stort, säger Ingemar Gleissman.

Webgallerian skapar tydliga fördelar även för kunderna: De når butiker de inte visste fanns och får en trevlig shoppingupplevelse, lojalitetsprogram med specialerbjudanden, med gemensam kassa för inköp. Med funktionen "MinGalleria" kan de skapa sin egen galleria med ett urval av de favoritbutiker de vill följa. När något händer i en vald butik skickar WebGallerian ut ett nyhetsbrev direkt till kunden om detta. Konsumenterna är på så sätt alltid uppdaterade på nyheter, rabatter och kampanjer från sina valda favoritbutiker.

Social shopping

Webgallerian erbjuder ett shoppingcenter online som främjar social shopping för att ge konsumenten en rikare shoppingupplevelse.

- Med social shopping kan våra kunder dela vad de har köpt, skapa en egen lista över favoritprodukter, skapa egna shoppingcenter och läsa recensioner av produkter de är intresserade av, säger Ingemar Gleissman, VD och grundare av Webgallerian.

Marknadsplatser på nätet växer stort med framgångsrika sajter som Amazon, Alibaba och JD.com. Webgallerian tror på snabb tillväxt för gallerian, branschen och e-handel generellt.

I slutet av juni fick vi mycket positiv publicitet på ehandel.se ("Mötesplatsen för svensk e- handel") och på breakit.se ("Sveriges vassaste nyhetssajt för techbolag och startups").

Vi räknar med att fortsätta skapa positiv nyheter för våra anslutna kunder och för all köpsugna konsumenter som i WebGallerian kan hitta produkter och erbjudanden de inte visste fanns.

2017-08-09

För mer information, vänligen kontakta:

Ingemar Gleissman
VD och grundare, Webgallerian Scandinavia AB
Tel: 0709 58 88 00
Email: ingemar@webgallerian.se

Om Webgallerian Scandinavia AB
Webgallerian är ett shoppingcenter på nätet som samlar Sveriges bästa e-butiker under ett och samma tak med egna varumärken och butiksnamn. Målet är att ge kunderna en unik shoppingupplevelse med ett stort utbud av produkter och nätbutiker de tidigare inte visste fanns.

Med funktionen "Min Galleria" har kunderna möjlighet att själva välja vilka e-butiker de vill se och ta del av specialerbjudanden ifrån. De har en gemensam varukorg och kassa för alla butiker.

Med Webgallerian får mindre och medelstora svenska e-handlare hjälp att stärka varumärkets synlighet genom kraftfull marknadsföring och att optimera försäljningen. Webgallerian grundades år 2014. Ingemar Gleissman är grundare och VD. Läs mer på: www.webgallerian.se


Webgallerian och Vi i Villa inleder samarbete om e-handel

Webgallerian, en nylanserad marknadsplats på nätet som kommer att samla hundratals svenska webbutiker under ett och samma tak, startar nu ett nära samarbete med Bonnier Publications-ägda tidskriften Vi i Villa. Syftet är att i partnerskap skapa Sveriges mest attraktiva marknadsplats på nätet där Vi i Villa blir en stark sponsor och värd för avdelningen Hem & Trädgård. Webgallerian får glädje av Vi i Villas stora räckvidd och bägge parter räknar med att i samarbetet snabbt få en stor tillväxt i respektive parts kunddatabaser.


Idag lanseras nya Webgallerian

Idag nylanseras Webgallerian, en galleria på nätet som samlar spännande webbutiker i Sverige under ett och samma tak. Visionen är att skapa Nordens största marknadsplats på nätet - där kunderna finner nya spännande webbutiker som de tidigare inte visste fanns och får en shoppingupplevelse utöver det vanliga.E-handelsföretaget Webgallerian öppnar för nya investerare i nyemission på 10 miljoner kronor

Det svenska e-handelsföretaget Webgallerian Scandinavia AB (publ) nylanserar i dagarna sin marknadsplats på nätet och tar i samband med detta in upp till 10 miljoner kronor i en nyemission. Målet är att bli Nordens största marknadsplats på nätet. 

TECKNA ONLINE HOS EMINOVA


Under november slår Webgallerian med målet att bli Sveriges största marknadsplats på nätet - äntligen upp portarna

Den tidigare annonserade ny-lanseringen av Webgallerian närmar sig. Vi har beslutat att ge organisationen som arbetar med lanseringen ytterligare tid för de sista finjusteringarna för en optimal start när vi lanserar.

Visionen är att bygga Sveriges största marknadsplats på nätet. Webgallerian samlar de allra bästa e-butikerna under ett och samma tak och skapar tydliga fördelar för både butikerna och konsumenterna.


Swedish webgallerian.se embraces the digital currency Titus Coin

The Swedish marketplace, Webgallerian.se has signed a LOI to become one of Titus Coin beta testing merchants. Webgallerian.se has been updated and is aiming to go from today's 140 online stores to 1.000 in their marketplace over the next coming 12 months. Webgallerian have one joint checkout solution for all affiliated stores where Titus Coin will be one of the possible methods for payments.Delårsrapport 30/6 2017

VD kommentar 

  • WebGallerian har under året varit ett utvecklingsprojekt. Design och funktionalitet har utvecklats inför lanseringen av WebGallerian 2.0
  • Under våren har nya butiker tillkommit inför kommande lansering. I skrivande stund är 130 butiker med till lanseringen. En ökning med 50 butiker sedan i maj.
  • Lanseringen mot konsument är planerad under september månad.
  • Caprivi PR har kontrakterats för skapa PR både mot konsument, web-butiker och aktiemarknad under lanseringen och löpande därefter.

Snart nylanseras Webgallerian med målet att bli Sveriges största marknadsplats på nätet - i september öppnar vi

Den tidigare annonserade ny-lanseringen av Webgallerian närmar sig. Vi beslutade att ge organisationen som arbetar med lanseringen något längre tid med tanke på sommar och semesterperioden i juli och augusti. Det blir bättre timing i marknaden för en ny- lansering och mer tid för de sista finjusteringarna. Visionen är att bygga Sveriges största marknadsplats på nätet. Webgallerian samlar de allra bästa e-butikerna under ett och samma tak och skapar tydliga fördelar för både butikerna och konsumenterna.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: