Urb-its årsredovisning 2017

Urb-it publicerar årsredovisning för 2017.

Urb-its årsredovisning för 2017, finns från och med idag, torsdag 19 april, tillgänglig på företagets hemsida.

Stockholm 2018-04-19

För mer information, vänligen kontakta:
Lage Jonason, styrelseledamot
E-post: lage@lage.se
Telefon: +46 707 183 000

Kort om Bolaget
Urb-it erbjuder flexibla, snabba, personliga och miljövänliga leveransalternativ till konsumenter och retailers i stora städer. Urb-it finns idag i Stockholm, London och Paris. För mer information, besök: www.urb-it.com.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 15 50.


Urb-it AB (publ) kallar till årsstämma

Styrelsen för Urb-it AB (publ) har beslutat att kalla till årsstämma torsdagen den 14 juni 2018. Närmare detaljer framgår av kallelsen som redovisas i sin helhet nedan.

Kallelsen kommer att publiceras i Post- och Inrikes Tidningar och på bolagets webbplats inom de närmaste dagarna.Urb-it ingår samarbetsavtal med Consignor AB

Urb-it har ingått ett samarbetsavtal med Consignor, ett transportadministrationssystem (TA- system) med verksamhet i Norden, Storbritannien och Kina. Samarbetet innebär att handlare som använder Consignor Delivery Management-system enkelt kan lägga till Urb-it som ett leveransalternativ.


Urb-it ingår samarbetsavtal med Unifaun

Urb-it har ingått ett samarbetsavtal med Unifaun, ett av marknadens mest använda transportadministrationssystem (TA-system). Samarbetet innebär att handlare som använder Unifauns Delivery Management-system enkelt kan lägga till Urb-it som ett leveransalternativ.


Urb-it offentliggör prospekt avseende företrädesemission

Urb-it AB (publ) ("Urb-it" eller "Bolaget") har upprättat ett prospekt avseende företrädesemission av aktier i Bolaget ("Företrädesemissionen"), vilket har godkänts och registrerats av Finansinspektionen. Prospektet finns nu tillgängligt på Bolagets hemsida www.urb-it.com och på Mangold Fondkommission AB:s hemsida, www.mangold.se, samt kommer göras tillgängligt på Finansinspektionens hemsida www.fi.se.


Urb-its delårsrapport januari-mars 2018

Urb-it publicerar delårsrapport januari-mars 2018


Oren revisionsberättelse avseende Urb-its årsredovisning 2017

Revisionsberättelsen har idag publicerats i Bolagets årsredovisning 2017.


Urb-its årsredovisning 2017

Urb-it publicerar årsredovisning för 2017.


Kommuniké från extra bolagsstämma i Urb-it den 17 april 2018

Urb-it AB (publ) höll under tisdagen den 17 april 2018 extra bolagsstämma. Stämman beslutade om bolagsordningsändring samt om företrädesemission av aktier.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: