REGMAR

Uppfinnaren 1 AB (publ) offentliggör årsredovisning för 2019

Uppfinnaren 1 AB (publ) meddelar idag att bolaget har offentliggjort sin årsredovisning för 2019. Årsredovisningen finns tillgänglig på bolagets webbplats, www.uppfinnaren1ab.se.

Bolagets revisor lämnar en särskild upplysning i sin revisionsberättelse om väsentliga osäkerhetsfaktorer avseende antagandet om fortsatt drift. Den särskilda upplysningen återges nedan i sin helhet:

"Vi vill fästa uppmärksamheten på den information som lämnas i förvaltningsberättelsen och not 3 under avsnittet "Kritiska bedömningar och uppskattningar" av vilka det framgår att koncernens fortsatta verksamhet är beroende av att moderbolaget har förmåga att tillskjuta medel. Skulle inte medel erhållas i den omfattning som styrelsen förväntar sig finns det en väsentlig osäkerhetsfaktor som kan leda till betydande tvivel om företagets förmåga att fortsätta verksamheten. Vi har inte modifierat vårt uttalande på grund av detta."

Upplysningen om fortsatt drift är i enlighet med vad som kommunicerades i ett pressmeddelande i Oscar Properties Holding AB (publ), org nr 556870-4521 den 29 maj 2020.

För mer information, vänligen kontakta: Per-Axel Sundström, styrelseledamot och verkställande direktör för bolaget, +46 (0) 8 510 607 70, [email protected]

Denna information är sådan information som Uppfinnaren 1 AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2 juli 2020 kl. 16.00 (CEST)


Om Uppfinnaren

Prenumerera

Få löpande information från Uppfinnaren via e-post.

Handelsinformation

Marknad Nasdaq First North Bond Market Kortnamn UPPF-01 ISIN-kod SE0007278262