Unibap får uppdrag att genomföra en realiserbarhetsstudie av en intelligent kvalitetssäkringslösning för Plastal Industri AB

Plastal Industri AB beställer en realiserbarhetstudie till ett värde av 250 000 kr avseende intelligent kvalitetssäkring. Förstudien kommer att genomföras i samarbete mellan företagen under hösten 2019.

- Vi är mycket glada att se att vår produktutveckling inom vår strategiska affärsvertikal "Lackering och ytbehandling" nu testas inom fordonsindustrin. Plastal är för oss en nyckelaktör inom branschen och vi är mycket glada att de valt att jobba med oss och våra lösningar, säger VD Fredrik Bruhn.

Uppsala 2019-09-25

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Bruhn
Verkställande Direktör
[email protected]
+46 70 783 32 15

Kort om Unibap

Bolaget är ett datadrivet IT-bolag som ligger i framkant med integration av AI-lösningar, robotik och automation för smarta fabriker. Unibap digitaliserar industrins produktion och tillverkning genom att göra blinda robotar seende i kombination med mänskliga förmågor för kvalitetsavsyning och robotisering. Bakgrunden till Unibap är erfarenheter från mångårig utforskning av rymden, av tillverkning av ruggade industridatorlösningar och robotiklösningar. Bolaget är noterat vid Nasdaq First North Growth Market.

För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida unibap.com.  Mangold Fondkommission AB, [email protected] tel. +46 8 5030 1550, är Bolagets Certified Adviser

Läs mer om Plastal AB 

plastal.com


Om Unibap

Bolaget är ett modernt IT-bolag som ligger i framkant med integration av AI-lösningar och robotik. Unibap digitaliserar industrins produktion och tillverkning genom att göra blinda robotar seende i kombination med mänskliga förmågor för kvalitetsavsyning och automatisering. Bakgrunden till Unibap är erfarenheter från mångårig utforskning av rymden, av tillverkning av ruggade industridatorlösningar och robotiklösningar.

Webbplats
www.unibap.com

Prenumerera

Få löpande information från Unibap via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn UNIBAP ISIN-kod SE0009606809 Certified Adviser FNCA