REG

Peter Larsson ny vd för Efftre AB

Time People Group rekryterar Peter Larsson som ny vd för Efftre AB. Peter efterträder Siv Selva som de senaste tre åren framgångsrikt fått bolaget att växa och fortsatt etableringen med både nya och befintliga kunder, där bolagets kompetens inom förändringsledning, digital transformation och kundunika lösningar har förstärkts.

Peter har mer än 30 års erfarenhet av IT-branschen, varav 20 år som konsult, och har bland annat varit med om att starta upp och driva flera konsultbolag. Han har även lång erfarenhet av ledande positioner inom Time People Group. Utöver det är Peter, i sin roll som konsult, expert på att driva stora komplexa projekt och förändringar.

- Att kunna dra nytta av Peters långa erfarenhet inom komplex försäljning, konsulterfarenhet och förändringsledning kommer skapa riktigt starka förutsättningar för Efftre framåt, säger Magnus Lönn, koncernchef.

Formellt tillträder Peter som vd för Efftre den 1 januari 2021 och kommer också att ingå i koncernledningen.

- Att få möjligheten att i rollen som vd fortsätta vidareutveckla Efftre är väldigt hedrande. Det är ett bolag som jag de senaste åren aktivt verkat i och jag är stolt över den gedigna kompetens som finns hos mina kolleger. Att få leda Efftre i den kontext som förstärks av Time People Group och våra systerbolag, ger goda möjligheter att förverkliga Efftres mål och fokus på att leverera kundnytta. Jag ser fram emot att tillsammans med mina kolleger och våra kunder skapa nya möjligheter och tillväxt i en föränderlig omvärld, säger Peter Larsson.

Efftre är ett av Sveriges ledande konsultbolag inom förändringsledning. Bolaget har under de senaste 10 åren aktivt jobbat med fördjupning inom sitt specialistområde men också kompletterat inom flera verkningsområden. Idag erbjuder bolaget förändringsledning i kombination med spetskompetens inom digital och agil transformation, service management och leverantörstyrning. Bolaget har en unik kombination av kompetens inom IT och mänskligt beteende och möter kunder främst inom bank/finans, handel, logistik och offentlig sektor. Efftre är ett helägt dotterbolag inom Time People Group koncernen.

Läs mer om Time People Group på www.timepeoplegroup.com.

För ytterligare information kontakta:

Magnus Lönn, vd, Time People Group AB (publ), e-post: [email protected]


Om Time People Group

En specialistkonsultkoncern som förvärvar, utvecklar och stödjer kompetensorienterade dotterbolag.

Webbplats
www.timepeoplegroup.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Time People Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn TPGR ISIN-kod SE0010442962

IR-Kontakt

Peter Ewers Tillförordnad koncernchef [email protected] +46(0)70 261 73 30