REG

Margareta Cervin ny vd för Giraff Data Konsult AB

Time People Group utser Margareta Cervin som ny vd för dotterbolaget Giraff Data Konsult AB. Margareta efterträder Mathias Dyberg som de senaste tre åren har etablerat starka relationer med nya och befintliga kunder, där bolagets kompetens inom .NET och projektledning har förstärkts.

Margareta har mer än 18 års erfarenhet av IT-branschen varav 7 år som konsult på Giraff med tyngdpunkt på att leda affärskritiska systemutvecklingsprojekt. Margareta kommer närmast från ett konsultuppdrag där hon under de senaste 3,5 åren haft ansvar och drivit två av SBAB:s högt prioriterade projekt. Margareta har idag rollen som konsultchef och sitter med i Giraffs ledningsgrupp. Margareta tillträder sin nya roll som vd för Giraff den 1 maj 2020 och kommer att ingå i koncernledningen för Time People Group.

- Att Margareta nu tar sig an rollen som bolagsledare möjliggör den fortsatta utveckling och förädling av vårt specialistbolag Giraff. Margareta exemplifierar Giraffs kultur och värderingar till fullo, hon känner bolaget väl och kommer därmed direkt kunna fokusera på att utveckla Giraff, säger Magnus Lönn, koncernchef.

-Att få förtroendet att leda och vidareutveckla Giraff känns otroligt spännande. Det är med stolthet som jag tar över Giraff, ett bolag som ligger mig varmt om hjärtat och vars medarbetare är professionella, pålitliga och hjälpsamma. Jag ser fram emot att tillsammans med mina medarbetare och Time People Group fortsätta tillföra kundvärde samt att få bolaget att växa med ännu fler fantastiska Giraffer, säger Margareta Cervin.

-Jag är oerhört glad och stolt att Margareta valt att ta över som vd för Giraff. Med hennes fokus på kundnytta och vilja att ständigt utvecklas har Giraff de allra bästa förutsättningarna för att fortsätta stötta och skapa värden till sina kunder, säger Mathias Dyberg, avgående vd som väljer att fortsätta sin karriär utanför gruppen.

Giraff är ett nischat konsultbolag inom systemutveckling och projektledning och har under de senaste 25 åren aktivt jobbat inom sina specialistområden. Giraffs konsulter verkar inom utvecklingsuppdrag både inom .NET frontend och backend samt inom projektledning av affärskritiska verksamhets- och utvecklingsprojekt. Giraff är ett helägt dotterbolag inom Time People Group koncernen.

Läs mer om Time People Group på www.timepeoplegroup.com.

För ytterligare information kontakta:

Magnus Lönn, vd, Time People Group AB (publ), e-post: [email protected]


Om Time People Group

En specialistkonsultkoncern som förvärvar, utvecklar och stödjer kompetensorienterade dotterbolag.

Webbplats
www.timepeoplegroup.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Time People Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn TPGR ISIN-kod SE0010442962

IR-Kontakt

Peter Ewers Tillförordnad koncernchef [email protected] +46(0)70 261 73 30