The Great Wild nyemission övertecknad med över 160 procent

Den 29:e september 2017 stängde The Great Wild AB (publ) sin spridningsemission med en preliminär teckningsgrad överstigande 160 procent av emissionsbeloppet innan övertilldelning. Emissionslikviden ska huvudsakligen användas för teknisk utveckling, marknadsföring och internationell lansering.

"Intresset för att investera i The Great Wild har varit stort och jag ser engagemanget som ett tecken på att många människor delar vår syn på potentialen i affärsmodellen och vår vision om att skapa en globalt mer hållbar viltvård genom att öka jaktens tillgänglighet" säger Rober Nathanson, VD på The Great Wild AB (publ).

Storviltsjägaren Natasha Illum Berg, artisten Måns Zelmerlöw, MMA-stjärnan Alexander Gustafsson (The Mauler) och elitskidåkaren Jens Byggmark har alla valt att investera i The Great Wilds nyemission. Natascha IIlum Berg kommer även att ingå i The Great Wilds Advisory Board, de övriga tre kommer att fungera som varumärkesambassadörer för bolaget.

"Våra profilstarka investerare och vårt aktiva synlighetsarbete har bidragit till det stora intresset och goda utfallet i emissionen, och vi är naturligtvis stolta att t.ex. en av världens främsta storviltsjägare valt att associera sig med vårt varumärke och vår vision. Med det goda emissionsutfallet i ryggen har vi skapat mycket goda förutsättningar att fortsätta utveckla vårt erbjudande, vår affärsmodell och vår internationella lansering" säger Robert Nathanson.

Stockholm 4 oktober 2017

För mer information kontakta:

Robert Nathanson
Verkställande direktör
The Great Wild AB (publ)
0707-466363
robert@thegreatwild.com

Om The Great Wild
The Great Wild är en marknadsplats för köpare och säljare av jakt & ett socialt nätverk för jägare. Visionen är att bidra till bättre viltvård i hela världen med hjälp av hållbar och etisk jakt. Fler jägare och mer pengar i naturens kretslopp innebär förbättrad viltvård. Det ger markägare mer resurser till att förvalta det vilda och därmed bättre jakt - idag och imorgon.

AirBnB och Uber har visat att delningsekonomin har potentialen att revolutionera marknader och skapa högre effektivitet i nyttjandet av existerande resurser. The Great Wild tillämpar samma modell inom jakten genom att göra viltet till en intäktskälla istället för ett hot mot grödor och boskap för markägare, samtidigt som bolaget gör det möjligt även för majoriteten att uppleva jakt bortom hemtrakten.

Kallelse till årsstämma i The Great Wild AB (publ)

Aktieägarna i The Great Wild AB (publ), 556913-0916, kallas härmed till årsstämma den 27 juni 2019, klockan 14.00 på Birger Jarlsgatan 60, 6 tr i Stockholm (FrontOffice AB (publ):s lokaler).


The Great Wild förvärvar Jakto.se

Som en del i sin expansionsstrategi har jaktplattformen The Great Wild AB (publ) förvärvat 100 % av Jakto AB, som driver webbshopen www.jakto.se.


The Great Wild expanderar - förvärvar Huntland AB, generalagentur för Strasser

The Great Wild AB (publ) ("The Great Wild") har ingått avtal om förvärv av 100 % av Huntland AB, generalagent för bösstillverkaren Strasser. Förvärvet sker genom en riktad nyemission av 666 667 The Great Wild-aktier á 3 SEK/aktie.


The Great Wild: VD-brev


Oskar Eriksson ny tf VD i The Great Wild

Styrelsen i The Great Wild AB (publ) har utsett Oskar Eriksson till tf. VD. The Great Wild är ett portföljbolag till FrontOffice Nordic AB (publ) ("FrontOffice"). Oskar Eriksson har arbetat i koncernen sedan hösten 2017 och nu senast som Business Controller i FrontOffice, en roll han fortsätter parallellt.


Kallelse till årsstämma

Aktieägarna i The Great Wild AB (publ), 556913-0916, kallas härmed till årsstämma tisdagen den 26 juni 2018, klockan 14.00 på Birger Jarlsgatan 60, 6 tr i Stockholm (FrontOffice AB (publ):s lokaler).


The Great Wild: VD-brev

The Great Wild har haft ett mycket spännande halvår. Jag vill med detta första VD-brev berätta vad som hänt i bolaget sedan hösten 2017 och uppdatera er om våra både kortsiktiga och långsiktiga planer. Jag vill också understryka vår ambition om ett ökat aktieägarfokus och tydligare kommunikation med er aktieägare framöver.


The Great Wild nyemission övertecknad med över 160 procent

Den 29:e september 2017 stängde The Great Wild AB (publ) sin spridningsemission med en preliminär teckningsgrad överstigande 160 procent av emissionsbeloppet innan övertilldelning. Emissionslikviden ska huvudsakligen användas för teknisk utveckling, marknadsföring och internationell lansering.


The Great Wild-äventyret fortsätter i Afrika tillsammans med Natasha Illum Berg som nu investerar i jaktappen

Natasha Illum Berg - professionell jägare, författare och engagerad viltvårdare - investerar i The Great Wild. Hon ansluter även till The Great Wilds Advisory Board.


Måns Zelmerlöw investerar i jaktappen The Great Wild

Ni som sett Måns Zelmerlöws egna livsstilsprogram Chevaleresk vet att Måns jaktintresse är stort. Idag blev det klart att Måns Zelmerlöw går in som investerare i jaktappen The Great Wild samt som varumärkesambassadör för bolaget. Måns är den tredje i raden av kända jägare som den senaste tiden investerat i The Great Wild. Tillsammans med MMA-fightern Alexander 'The Mauler' Gustafsson och elitskidåkaren Jens Byggmark ska trion representera bolaget som de också nu är delägare i.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted