Ökat intresse för jaktapp leder till förlängd emission

The Great Wild AB (publ) som erbjuder en marknadsplats för köpare och säljare av jakt och ett socialt nätverk för jägare, har senaste dagarna rönt stora framgångar och knutit till sig flera nya ägare och tillika kända varumärkesambassadörer som kan komma att påverka värdet av varumärket The Great Wild. Därmed har bolaget beslutat att förlänga emissionens slutdatum med två veckor till fredagen den 29:e september 2017.

Nya starka ambassadörer blir delägare och ambassadörer för bolaget

Bolaget kunde i slutet av förra veckan avslöja att Sveriges i särklass största kampsportprofil, tillika den mycket jaktintresserade MMA-stjärnan Alexander "The Mauler" Gustafsson träder in som delägare och ambassadör för The Great Wild. Alexander Gustafssons varumärke är oerhört starkt i såväl Sverige som internationellt. Vidare har även den forna elitskidåkaren och jägaren Jens Byggmark valt att bli delägare och ambassadör för The Great Wild.

Bolaget har redan innan noteringen på kapitalmarknaden valt att genomföra en massiv satsning på IR och synlighet för att nå ut till Sveriges jägare. Detta med starkt stöd av det NGM-noterade bolaget Front Office Nordic AB (publ):s starka nätverk och strategiska rådgivning.

"Vi ser nu hur vår satsning på kommunikation och synlighet slår igenom och påverkar förtroendet för The Great Wild och väljer därför att utnyttja det momentum som under emissionens avslutande fas dag för dag växt sig allt starkare. För ett bolag som The Great Wild utgör dragningskraften i varumärket en mycket betydande del av bolagets värde och vi menar att våra nya varumärkesambassadörer bidragit till det kraftigt ökande intresset för investeringserbjudandet.

Teckningsgraden är redan per idag mycket god och vi ser potential att även uppnå övertilldelningen. Vi har arbetat stenhårt för att säkra dels introduktionen av bokningsverktyget Hunt Manager i vår app, dels investeringar och ambassadörsroller för ovan nämnda profiler, men då dessa nyheter - särskilt ambassadörsnyheterna - kunnat offentliggöras först i emissionsprocessens absoluta slutskede, vilket var lite senare än vi hade hoppats, så känns det naturligt att ge marknaden ytterligare lite tid att agera på de nya positiva nyheterna kring bolaget.

Vi hälsar härmed nya investerare som önskar dra nytta av det momentum vi uppnått välkomna som delägare i The Great Wild och tar nu sikte på vår planerade listning och internationella expansion."

Robert Nathanson, VD på The Great Wild

Alexander Gustafssons: https://www.breakit.se/artikel/8840/alexander-the-mauler-gustafsson-investerar-i- jaktappen-the-great-wild

Jens Byggmark: https://www.breakit.se/artikel/8736/jens-byggmark-har-nytt-mal-i-sikte-investerar-i-the-great- wild

För mer information kontakta The Great Wilds VD Robert Nathanson på:

0707 46 63 63 [email protected]


Om The Great Wild

Webbplats
www.thegreatwild.com
Bransch
Resor och fritid

Handelsinformation

Marknad Onoterat