The Great Wild nyemission övertecknad med över 160 procent

Den 29:e september 2017 stängde The Great Wild AB (publ) sin spridningsemission med en preliminär teckningsgrad överstigande 160 procent av emissionsbeloppet innan övertilldelning. Emissionslikviden ska huvudsakligen användas för teknisk utveckling, marknadsföring och internationell lansering.


The Great Wild-äventyret fortsätter i Afrika tillsammans med Natasha Illum Berg som nu investerar i jaktappen

Natasha Illum Berg - professionell jägare, författare och engagerad viltvårdare - investerar i The Great Wild. Hon ansluter även till The Great Wilds Advisory Board.


Måns Zelmerlöw investerar i jaktappen The Great Wild

Ni som sett Måns Zelmerlöws egna livsstilsprogram Chevaleresk vet att Måns jaktintresse är stort. Idag blev det klart att Måns Zelmerlöw går in som investerare i jaktappen The Great Wild samt som varumärkesambassadör för bolaget. Måns är den tredje i raden av kända jägare som den senaste tiden investerat i The Great Wild. Tillsammans med MMA-fightern Alexander 'The Mauler' Gustafsson och elitskidåkaren Jens Byggmark ska trion representera bolaget som de också nu är delägare i.


Ökat intresse för jaktapp leder till förlängd emission

The Great Wild AB (publ) som erbjuder en marknadsplats för köpare och säljare av jakt och ett socialt nätverk för jägare, har senaste dagarna rönt stora framgångar och knutit till sig flera nya ägare och tillika kända varumärkesambassadörer som kan komma att påverka värdet av varumärket The Great Wild. Därmed har bolaget beslutat att förlänga emissionens slutdatum med två veckor till fredagen den 29:e september 2017.

Alexander "The Mauler" Gustafsson, ny delägare och ambassadör för jaktappen The Great Wild

Börsvärlden kan idag den 15 september 2017 som första finansiella nyhetskanal avslöja att Sveriges största kampsportsstjärna, MMA-profilen och den mycket jaktintresserade Alexander Gustafsson, går in som investerare och ambassadör för jaktappen The Great Wild.Spelbolagschefen Markus Thunholm lämnar spelbranschen och satsar på jakt

"Vi förbereder oss för en internationell expansion och behöver säkerställa att vi är konkurrenskraftiga såväl i vårt erbjudande som i vår övergripande kommunikation. Markus Thunholm har den kompetens vi letat efter på en styrande nivå när det gäller varumärkesbyggande strategier." säger The Great Wilds VD Robert Nathanson.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: