Tempest växer vidare i Nacka och Värmdö

Tempest Security AB (publ) har under årets första sex månader vunnit flera avtal rörande säkerhetstjänster i områdena Nacka och Värmdö i Stockholms Län.

Artipelag på Värmdö har valt att förlänga och teckna om avtalet med Tempest Security. På drygt 10 000 kvm ryms här ett stort konstmuseum och en butik med designprodukter. Här reser sig Artbox, en väldig event-, inspelnings- och evenemangslokal med tillhörande artistutrymmen. Artipelag omfattar också aktivitetsutrymmen för barn och ungdom, konferensrum i olika storlekar och två restauranger som båda har uteservering och storslagen havsutsikt. Det omtecknade och förlängda avtalet omfattar väktar- och ordningsvakttjänster, larmcentraltjänster, rådgivningstjänster samt bland annat säkerhetsledande tjänster vid större evenemang. Därutöver har ett flertal mindre uppdrag inom bevakning, larmövervakning och ordningshållning erhållits, bland annat den anrika restaurangen på Wermdö Golf.

- Alla nya uppdrag i Nacka och Värmdö gör Tempest till skärgårdens lokala säkerhetsbolag. Tempest är den enda säkerhetsleverantören i Stockholm som har ett lokalt utryckningskontor på Värmdö. Det gör att kunder som uppskattar lokal kännedom och snabba responstider väljer oss, säger Andrew Spry VD på Tempest Security. Vi kommer att fortsätta stärka vår närvaro i området framöver, för att erbjuda ännu fler kunder trygghet i såväl hemmet som på arbetsplatsen.

2018-06-11

För mer information, vänligen kontakta:
Andrew Spry, VD
[email protected]
Tel. 072 - 454 14 30

Om Tempest Security AB (publ)
Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en komplett säkerhetspartner. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, säkerhetsledning och konsultation, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Tempest Security är etablerade i Sverige, Finland, Norge, Storbritannien, Tyskland och Turkiet. Tempest Security är noterat på Nasdaq First North sedan 6 december 2017. Arctic Securities är bolagets Certified Adviser.

Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60