Tempest Security ny säkerhetsleverantör åt Försvarshögskolan

Tempest Security har vunnit en upphandling om leverans av säkerhetstjänster till Försvarshögskolan i Stockholm. I januari 2018 påbörjas uppdraget som innefattar leverans av ett omfattande säkerhetsskydd. Uppdraget inkluderar tillträdesskydd, inpasseringskontroll, fordonskontroll, larmkontrolltjänst, ordningstjänst, rondering, receptionstjänst samt insatstjänst.

Avtalet sträcker sig över två år och omsätter 3,8 miljoner kronor under perioden. Försvarshögskolans huvudbyggnad är ett skyddsobjekt vilket ställer särskilda krav på anpassat skydd vid förändrad hotbild.

"Att skydda Försvarshögskolan är ett prestigeuppdrag. Dess skyddsklassning gör uppdraget mångfacetterat med stora förväntningar på hög kvalitet från dag ett. Vi ser fram emot att möta och överträffa dessa förväntningar", säger Andrew Spry, vd för Tempest Security.

De byggnader som ska skyddas av Tempest innehåller förutom Försvarshögskolan även Utrikespolitiska institutet, ett oberoende institut för forskning och information om utrikespolitik, samt Folke Bernadotteakademin, myndigheten för fred, säkerhet och utveckling. Under 2018 kan uppdraget komma att utökas med ytterligare en fastighet på området.

2017-11-29

För mer information, vänligen kontakta:

Andrew Spry, vd
[email protected]

Om Tempest Security 
Tempest Security AB är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda fnns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet.


Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60