Tempest rekryterar ny HR-chef

Tempest anställer Marie Rosenquist Berthold som HR-chef, en ny tjänst på bolaget. I denna roll kommer Marie att arbeta för att säkerställa Tempests företagskultur och värderingar som fortsatt skall vara väl förankrade under bolagets starka tillväxtsresa.

Marie har nästan 20 års erfarenhet från olika HR-roller och kommer närmast från en tjänst som HR-chef för Synsam Sverige.

"Tempests medarbetare är och kommer alltid att vara vår viktigaste tillgång. Vi växer snabbt och jobbar hårt för att vidareutveckla våra kompetenser, arbetssätt, processer och rutiner för att bli ännu mer konkurrenskraftiga. Med Marie på plats har vi mycket goda förutsättningar att fortsätta göra detta", säger Andrew Spry, vd för Tempest.

Före sin anställning på Synsam var Marie HR-chef för The Body Shop och Espresso House. Utöver sin nya tjänst på Tempest tar Marie nu även en plats i företagets ledning.

"Efter många år som HR-chef i olika typer av kedjeverksamheter har jag lång erfarenhet av att arbeta på företag med snabbfotade arbetssätt, högt tempo och stort kundfokus. Jag ser fram emot att utveckla alla de delar i organisationen som berör våra medarbetare och därigenom stärka Tempests position som förstahandsvalet för kunder i behov av högkvalitativa säkerhetstjänster. Samtidigt vill vi självklart stärka vårt varumärke som arbetsgivare", säger Marie Rosenquist Berthold.

För mer information, vänligen kontakta:

Andrew Spry, vd
[email protected]

Om Tempest Security:
Tempest Security AB är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet.


Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60