Ny verkställande direktör i Sydsvenska Hem

Vid styrelsemöte i Sydsvenska Hem AB (publ) har idag Johan Åskogh utsetts till verkställande direktör i bolaget. Han tillträder omgående.

Johan Åskogh har tidigare arbetat som redovisningsekonom, ekonomichef för en fastighetsfond och är för närvarande verkställande direktör för Bråviken Logistik AB (publ).

Bolagets nuvarande verkställande direktör Ida Fransson har valt att lämna sin tjänst och avslutar sitt uppdrag den 4 augusti 2017. Styrelsen vill ta tillfället i akt att tacka Ida Fransson för sin tid hos bolaget. 

För ytterligare information, vänlig kontakta:

Ingeborg Magnusson
IR-kontakt
Sydsvenska Hem AB (publ)
[email protected]
Eller gå in på www.sydsvenskahem.se

Informationen i detta pressmeddelande är sådan information som Sydsvenska Hem AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 4 augusti 2017.

Sydsvenska Hem i korthet
Sydsvenska Hem AB (publ) är ett svenskt fastighetsbolag som indirekt äger en fastighetsportfölj i västra Skåne. Bolaget bildades i december 2015 och förvaltar en fastighetsportfölj med hyresrätter och offentliga hyresgäster. Beståndet omfattar ca 24 100 kvadratmeter i uthyrningsbar yta, fördelat över 5 förvaltningsobjekt och är idag fullt uthyrt. Bolaget genomförde de första fastighetsförvärven i mars 2016 och den sista fastigheten tillträddes 1 mars 2017. Bolaget förvaltas av Pareto Business Management AB och bolagets aktier handlas på AktieTorget sedan den 6 april 2016.


Om Sydsvenska Hem

Sydsvenska Hem ska genom ett tydligt fokus på fastighetsförvaltning, utveckling, mod och långsiktighet, kontinuerligt skapa nya affärer och stabila kassaflöden

Webbplats
www.sydsvenskahem.se
Bransch
Fastigheter

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Spotlight Stock Market Kortnamn SYDSV ISIN-kod SE0007897251

IR-Kontakt

Gustav Adielsson IR-kontakt [email protected] +46 761 760700