Uppdaterat program

Inbjudan till Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium 2017.

Stockholm Corporate Finance kommer arrangera det tredje årliga Fastighetsseminariet i samarbete med Financialhearings och Nyhetsbyrån Direkt med 14 börsnoterade fastighetsbolag med ett totalt marknadsvärde om cirka SEK 75 miljarder kronor.

Datum: Tisdagen den 19 september 2017
Tid: Kl. 08.00-17.30
Plats: Berns, Stora Salongen, Berzeli Park, Stockholm
Moderator: Dag Klerfelt

SCFs Fastighetsseminarium kommer att gästas av Professor Harry Flam, ordförande i Finanspolitiska rådet, som kommer att bjuda på insikter om ränteutvecklingen, bostadspriserna och önskvärda reformer på bostadsmarknaden, bl.a. en omreglering av dagens bruksvärdesystem mot marknadshyror.

Tid Program Talare
08.00 Kaffe och Fralla  
08.15 Inledning VD Peter Enström & Dag Klerfelt
08.30 SBB VD Ilija Batljan
09.00 Victoria Park VD Peter Strand
09.30 Trianon VD Olof Andersson
10.00 D.Carnegie VD Ulf Nilsson
10.30 Fika  
10.45 Brinova VD Per Johansson
11.15 Magnolia Bostad VD Fredrik Lidjan
11.45 SSM VD Mattias Roos
12.15 Lunch  
13.00 Atrium Ljungberg VD Annica Ånäs
13.35 Kungsleden VD Biljana Pehrson
14.05 Diös Fastigheter VD Knut Rost
14.35 Catena VD Benny Thögersen
15.05 Fika  
15.30 Stendörren VD Fredrik Brodin
16.00 Amasten VD Jan Erik Höjvall
16.30 Agora VD Wilner Anderson
17.00 Keynote Finanspolitiska rådet Professor Harry Flam

 

Om du vill anmäla dig som åhörare till kapitalmarknadsdagen så använd denna länk https://www.lyyti.in/Stockholm_Corporate_Finance_Fastighetsseminarium_den_19_september_2017_7174

2017-09-12

För mer information kontakta;
Peter Enström, Verkställande direktör, tel 08- 440 56 47. peter.enstrom@stockholmcorp.se

Om Stockholm Corporate Finance AB
Stockholm Corporate Finance är en oberoende privatägd finansiell rådgivare som erbjuder tjänster inom kvalificerad rådgivning avseende kapitalanskaffning, ägarförändringar, förvärv, samgående och avyttringar (M&A) till börsnoterade och privata företag och dess ägare. Stockholm Corporate Finance är exklusiv svensk partner i det globala nätverket M&A Worldwide som består av 44 M&A-rådgivare och investmentbanker i 38 länder. Stockholm Corporate Finance är ett värdepappersföretag som står under Finansinspektionens tillsyn och är medlem i branschorganisationen SwedSec Licensiering AB. www.stockholmcorp.se


Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium september 2018

Stockholm Corporate Finance kommer i samarbete med Financial Hearings att arrangera det fjärde årliga fastighetsseminariet på Berns i Stockholm.


Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium september 2018

Stockholm Corporate Finance kommer i samarbete med Financial Hearings att arrangera det fjärde årliga fastighetsseminariet på Berns i Stockholm.


Stockholm Corporate Finance Life Science seminarium

Stockholm Corporate Finance kommer arrangera det tionde Life Science seminariumet på Operaterassen i Stockholm i samarbete med Financialhearings.


Stockholm Corporate Finance Life Science seminarium

Stockholm Corporate Finance kommer arrangera det tionde Life Science seminariumet på Operaterassen i Stockholm i samarbete med Financialhearings.


Stockholm Corporate Finance Förnyelsebar Energi

Intresset för Stockholm Corporate Finance kapitalmarknadsdag Förnyelsebar Energi, som hölls onsdagen den 7 februari på IVA i Stockholm, var välbesökt.


Javier Sanz gästar Stockholm Corporate Finance kapitalmarknadsdag inom förnybar energi

Javier Sanz är Chief Technology Officer för Renewable Energy på InnoEnergy. Ägt av industriaktörer, universitet och forskningsinstitut från hela Europa - däribland ABB, Vattenfall och franska EDF - är InnoEnergy en maktfaktor vad gäller investeringar för en hållbar utveckling i Europa.

Uppdaterat program: Stockholm Corporate Finance kapitalmarknadsdag inom förnyelsebar energi

Stockholm Corporate Finance bjuder in till kapitalmarknadsdag inom förnyelsebar energi i samarbete med Financialhearings som vänder sig till investerare, aktieägare, analytiker och journalister.


Stockholm Corporate Finance kapitalmarknadsdag inom förnyelsebar energi

Stockholm Corporate Finance bjuder in till kapitalmarknadsdag inom förnyelsebar energi i samarbete med Financialhearings som vänder sig till investerare, aktieägare, analytiker och journalister.Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: