Uppdaterat program

Inbjudan till Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium 2017.

Stockholm Corporate Finance kommer arrangera det tredje årliga Fastighetsseminariet i samarbete med Financialhearings och Nyhetsbyrån Direkt med 14 börsnoterade fastighetsbolag med ett totalt marknadsvärde om cirka SEK 75 miljarder kronor.

Datum: Tisdagen den 19 september 2017
Tid: Kl. 08.00-17.30
Plats: Berns, Stora Salongen, Berzeli Park, Stockholm
Moderator: Dag Klerfelt

SCFs Fastighetsseminarium kommer att gästas av Professor Harry Flam, ordförande i Finanspolitiska rådet, som kommer att bjuda på insikter om ränteutvecklingen, bostadspriserna och önskvärda reformer på bostadsmarknaden, bl.a. en omreglering av dagens bruksvärdesystem mot marknadshyror.

Tid Program Talare
08.00 Kaffe och Fralla  
08.15 Inledning VD Peter Enström & Dag Klerfelt
08.30 SBB VD Ilija Batljan
09.00 Victoria Park VD Peter Strand
09.30 Trianon VD Olof Andersson
10.00 D.Carnegie VD Ulf Nilsson
10.30 Fika  
10.45 Brinova VD Per Johansson
11.15 Magnolia Bostad VD Fredrik Lidjan
11.45 SSM VD Mattias Roos
12.15 Lunch  
13.00 Atrium Ljungberg VD Annica Ånäs
13.35 Kungsleden VD Biljana Pehrson
14.05 Diös Fastigheter VD Knut Rost
14.35 Catena VD Benny Thögersen
15.05 Fika  
15.30 Stendörren VD Fredrik Brodin
16.00 Amasten VD Jan Erik Höjvall
16.30 Agora VD Wilner Anderson
17.00 Keynote Finanspolitiska rådet Professor Harry Flam

 

Om du vill anmäla dig som åhörare till kapitalmarknadsdagen så använd denna länk https://www.lyyti.in/Stockholm_Corporate_Finance_Fastighetsseminarium_den_19_september_2017_7174

2017-09-12

För mer information kontakta;
Peter Enström, Verkställande direktör, tel 08- 440 56 47. peter.enstrom@stockholmcorp.se

Om Stockholm Corporate Finance AB
Stockholm Corporate Finance är en oberoende privatägd finansiell rådgivare som erbjuder tjänster inom kvalificerad rådgivning avseende kapitalanskaffning, ägarförändringar, förvärv, samgående och avyttringar (M&A) till börsnoterade och privata företag och dess ägare. Stockholm Corporate Finance är exklusiv svensk partner i det globala nätverket M&A Worldwide som består av 44 M&A-rådgivare och investmentbanker i 38 länder. Stockholm Corporate Finance är ett värdepappersföretag som står under Finansinspektionens tillsyn och är medlem i branschorganisationen SwedSec Licensiering AB. www.stockholmcorp.se


Save the date: Stockholm Corporate Finance Life Science - Seminarium den 6-7 mars 2018

Stockholm Corporate Finance kommer i samarbete med Financialhearings arrangera det tionde Life Science-seminariet på Operaterrassen i Stockholm den 6 och 7 mars 2018.


Stockholm Corporate Finance expanderar och rekryterar Fredrik Åhlberg

Stockholm Corporate Finance expanderar och rekryterar Fredrik Åhlberg som Senior Adviser och tillträder idag. Han har bakgrund som Senior Vice President för Studio Kings, Head of Expansion Ebay Europe, VD Tradera Sverige och VD Tele 2 Tjeckien samt som styrelseledamot i Stillfront AB (publ).


Stockholm Corporate Finance fastighetsseminarium

Intresset för Stockholm Corporate Finance kapitalmarknadsdag Fastigheter den 19 september 2017 var rekordstort och antalet åhörare uppgick till drygt 400 personer. Moderator under dagen var Dag Klerfelt.


UPPDATERAT PROGRAM FINAL: Inbjudan till Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium 2017

Stockholm Corporate Finance kommer arrangera det tredje årliga Fastighetsseminariet i samarbete med Financialhearings och Nyhetsbyrån Direkt med 13 börsnoterade fastighetsbolag med ett totalt marknadsvärde om cirka SEK 70 miljarder kronor. 


Uppdaterat program

Inbjudan till Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium 2017.


Inbjudan till Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium 2017

Stockholm Corporate Finance kommer arrangera det tredje årliga Fastighetsseminariet i samarbete med Financialhearings och Nyhetsbyrån Direkt.


Inbjudan till Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium 2017

Stockholm Corporate Finance kommer i samarbete med Financialhearings och Nyhetsbyrån Direkt att arrangera Fastighetsseminariumet.

Finanspolitiska rådets ordförande professor Harry Flam gästar Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium

Professor Harry Flam, ordförande i Finanspolitiska rådet, kommer till Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium. Han har lång erfarenhet av finansmarknaden och har suttit med i Dagens Industris Skuggdirektion. Professor Harry Flam bjuder på insikter om ränteutvecklingen, bostadspriserna och önskvärda reformer på bostadsmarknaden, bl.a. en omreglering av dagens bruksvärdesystem mot marknadsshyror.


Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium den 19 september 2017

Stockholm Corporate Finance kommer i samarbete med Financialhearings och Nyhetsbyån Direkt arrangera det tredje årliga fastighetsseminariet på Berns i Stockholm.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: