Stockholm Corporate Finance nionde Life Science-seminarium var fullsatt

Drygt 400 personer deltog under Stockholm Corporate Finance nionde Life Science seminarium som arrangerades den 21 och 22 mars i samarbete med Financial Hearings och Nyhetsbyrån Direkt. Det var 16 bolag som presenterades motsvarande ett totalt marknadsvärde om cirka SEK 15 miljarder. Investerarintresset för Life Science-sektorn fortsätter att öka både bland institutioner, kapitalförvaltare och privata aktieinvesterare.

SCFs VD Peter Enström inledde med att informera om att de närvarande 16 bolagen utgör en viktig del av den svenska Life Science-industrin. Många bolag är relativt små och arbetar under svåra finansiella förhållanden men deras forskning, som på senare år blivit alltmer sofistikerad, kommer att förändra många människors hälsa och vardag. "Forskning med stöd av riskkapital är en nödvändighet idag för att få en bred och livskraftig svensk Life Science industri för att kunna konkurrera på den internationella marknaden med målet att bli världsledande".

Moderator under dagen var ekonomijournalist Lars Frick. De bolag som presenterade sig var; Addlife, Bactiguard, Camurus, Dignitana US Inc, Hansa Medical, InDex Pharma, IRLAB, Karolinska Development, Medcap, Medivir, Moberg Pharma, Oasmia Pharmaceutical, Orexo, Redwood Pharma Scibase, och Wnt Reserarch. Företagens presentationer finns att ta del av på www.stockholmcorp.se

Nästa kapitalmarknadsdag, Fastigheter, är den 19 september 2017. Använd denna länk för anmälan

https://www.lyyti.in/Stockholm_Corporate_Finance_Fastighetsseminarium_den_19_sep tember_2017_7174

Stockholm den 23 mars 2017

För mer information kontakta;
Peter Enström, Verkställande direktör, tel 08 440 56 47 peter.enstrom@stockholmcorp.se

Om Stockholm Corporate Finance
Stockholm Corporate Finance AB är en oberoende privatägd finansiell rådgivare som erbjuder tjänster inom kvalificerad rådgivning avseende kapitalanskaffning, ägarförändringar, förvärv, samgående och avyttringar (M&A) till börsnoterade och privata företag och dess ägare. Stockholm Corporate Finance är exklusiv svensk partner i det globala nätverket M&A Worldwide som består av 44 M&A-rådgivare och investmentbanker i 38 länder. Stockholm Corporate Finance är ett värdepappersföretag som står under Finansinspektionens tillsyn och är medlem i branschorganisationen SwedSec Licensiering AB. www.stockholmcorp.se

Stockholm Corporate Finance 12e Life Science-seminarium

Stockholm Corporate Finance kommer i samarbete med Financial Hearings arrangera det 12e Life Science-seminariet på Berns i Stockholm.


STOCKHOLM CORPORATE FINANCE FASTIGHETSSEMINARIUM

Intresset för Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium som avhölls, för femte året i rad, på Berns i Stockholm den 10 september 2019 var fullsatt och sändes även på webben i realtid. Moderator under dagen var Jan Rosengren, Senior Advisor och partner på Newsec.


Stockholm Corporate Finance 5e Fastighetsseminarium

Stockholm Corporate Finance kommer i samarbete med Financial Hearings och Newsec arrangera det femte årliga fastighetsseminariet på Berns i Stockholm. Moderator under dagen kommer att vara Jan Rosengren, Senior Advisor och partner Newsec.

Datum: 10 september 2019
Tid: 07.30-12.15
Plats: Berns, Kammarsalen, Berzelii Park, Stockholm


Stockholm Corporate Finance 5e Fastighetsseminarium

Stockholm Corporate Finance kommer i samarbete med Financial Hearings och Newsec arrangera det femte årliga fastighetsseminariet på Berns i Stockholm. Moderator under dagen kommer att vara Jan Rosengren, Senior Advisor och partner Newsec.


Stockholm Corporate Finance 5e Fastighetsseminarium

Stockholm Corporate Finance kommer i samarbete med Financial Hearings och Newsec arrangera det femte årliga fastighetsseminariet på Berns i Stockholm. Moderator under dagen kommer att vara Jan Rosengren, Senior Advisor och partner Newsec


Stockholm Corporate Finance 5e Fastighetsseminarium

Stockholm Corporate Finance kommer i samarbete med Financial Hearings att arrangera det femte årliga fastighetsseminariet på Berns i Stockholm.


STOCKHOLM CORPORATE FINANCE - ELFORDON IDAG OCH I FRAMTIDEN

Stockholm Corporate Finanace arrangerade en välbesökt kapitalmarknadsdag den 26 april i Stockholm med temat - Elfordon idag och i framtiden.Susanna Campbell och Mattias Goldmann gästar Stockholm Corporate Finance kapitalmarknadsdag - Elfordon idag och i framtiden

Susanna Campbell är investerare, rådgivare och styrelsemedlem/ordförande med en lång bakgrund inom private equity-investeringar. Hon är idag bl a medgrundare av stiftelsen Norrskens investeringsfond med fokus på impact tech, rådgivare till och styrelseledamot i Northvolt, aktiv ängelinvesterare samt ordförande i några onoterade bolag.


Mattias Goldmann, VD Fores, gästar Stockholm Corporate Finance kapitalmarknadsdag - Elfordon idag och i framtiden

Stockholm Corporate Finance bjuder in till kapitalmarknadsdag, Elfordon idag och i framtiden, i samarbete med Financial Hearings som vänder sig till investerare, aktieägare, analytiker och journalister. Mattias Goldmann gästar kapitalmarknadsdagen.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär