Sensys Gatso kan komma att uppleva störningar i leveranser under december 2018 på grund av brand hos en underleverantör

Sensys Gatso Group (publ) - En brand hos en underleverantör till T-serien kan komma att påverka Sensys Gatsos leveranser i december 2018.  

Leverantören Prodrive i Nederländerna råkade ut för en brand som förstörde delar av leverantörens produktionskapacitet och maskiner under helgen. Inga personer blev skadade i olyckan. Sensys Gatso kommer att hjälpa Prodrive att snabbt komma igång med produktionen igen. Parallellt arbetar Sensys Gatso med sitt nätverk av leverantörer för att säkra alternativ för leverans av komponenter och material till T-serien. Sensys Gatso kommer att utvärdera situationen i nära samarbete med Prodrive.

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 3 december 2018, kl 13.30.

För mer information kontakta:
Ivo Mönnink, CEO & President
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected] 

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Koncernen har 167 anställda.

För mer information, besök www.sensysgatso.com 


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244