Sensys Gatso förlänger kontrakt i Winter Park, Florida

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sitt dotterbolag Sensys Gatso USA tecknat en treårig kontraktsförlängning för operatörstjänster med City of Winter Park, Florida. Rödljusprogrammet, som började 2009, har förlängts fyra gånger tidigare och kommer nu att fortsätta till april 2021 med ett uppskattat kontraktsvärde på drygt 8 miljoner kronor.

Winter Park är en av de finaste städerna i delstaten Florida. Winter Park består av kullerstensgator, trottoarkaféer, parker, träd och kulturattraktioner. Staden vann 2017 Florida Bicycle Associations tävling som den mest cykelvänliga staden. Säkerhet är viktigt för invånarna och de tusentals turister som besöker staden varje år.

"Vi är mycket nöjda med att fortsätta vårt samarbete med Winter Park City de närmaste tre åren. Chief Deal och hans medarbetare hanterar detta program professionellt och effektivt och är fantastiska att jobba med, säger Andrew Noble, VD för Sensys Gatso USA.

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 24 april 2018, kl 09.00.

För mer information kontakta:
VD Ivo Mönnink
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected]

För mer information kontakta:
VD Ivo Mönnink
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected]

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Koncernen har 167 anställda.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244