Sensys Gatso Australien får order för underhållstjänster värda 12 miljoner kronor

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sitt dotterbolag Sensys Gatso Australia, erhållit en order på 1,8 miljoner AUD, motsvarande 12 miljoner kronor, för underhåll och support av fordonsmonterade trafiksäkerhetssystem. Ordern kommer från Serco Traffic Camera Services och gäller delstaten Victoria och de kommande sex åren. Som en del av avtalet förväntas ytterligare system tillkomma vilket leder till att det totala kontraktsvärdet för tjänster kan komma att uppgå till 11,3 AUD motsvarande 75 miljoner kronor över 6 år.

Ordern är för underhållstjänster för ett initialt antal fordonsmonterade trafiksäkerhetssystem för de kommande sex åren. Som en del av avtalet förväntas ytterligare system tillkomma vilket leder till att det totala kontraktsvärdet för tjänster kan komma att uppgå till 11,3 AUD motsvarande 75 miljoner kronor över 6 år. Tilläggssystemen förväntas tillkomma i slutet av 2019.

Sensys Gatso Australiens VD Enzo Dri kommenterar: "Vi är stolta över kvaliteten på de supporttjänster vi tillhandahåller till vår kundbas. Med introduktionen av nya fordonsmonterade trafiksäkerhetssystemen i delstaten Victoria har Sensys Gatso tillsammans med delstaten och Serco Traffic Camera Services upprättat en hög tillgänglighet för underhåll och support. Supporten ger delstaten Victoria möjligheten att maximera effekten av den nya tekniken för att avskräcka hastighetsöverträdelser och förbättra säkerheten på vägnätet."

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 5 april 2019 kl. 9.50.

För mer information kontakta:
Ivo Mönnink, VD
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected] 

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Koncernen har 195 anställda.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244