Månadsbrev till aktieägare och intressenter september 2018

September är i sin ända. En mycket speciell månad för alla som jobbar på Sensec eftersom vi flyttade in i nya lokaler. Vi har lämnat vår gamla adress Söderbyvägen 10 i Arlandastad och flyttat ca 500 meter österut till Charles Gata 2A i Arlandastad. Känns otroligt inspirerande att flytta efter över 20 år i den gamla fastigheten. Vi hyr in oss i en helt nybyggd lokal om drygt 1 000 kvadratmeter. Huset är helt byggt i trä. Jättevackert. Den 9:e oktober har jag bjudit in till en aktieägarträff i nya huset, hör av er till min Office Manager Madeleine Beauchamp (madeleine.beauchamp@sensec.se) och anmäl intresse. Det kommer att bli fler sådana aktiviteter om intresse finns.

Sensec har fått in nya medarbetare och vi storsatsar inom affärsområdet Milsec. Vi tror starkt på tillväxt inom skyddsfilm, säkerhetsdörrar och påkörningsskydd. Vi hoppas kunna presentera dessa affärer framöver. Dilemmat med pressreleaser är att våra kunder oftast inte vill att vi berättar om de installationer vi gör, av flera skäl. Ett kan vara att kunden inte vill att det ska uppfattas som att det finns en hotbild riktat mot dem och en annan är att kunden vill dölja sin säkerhetsinvestering av taktiska skäl, därav våra ibland "otydliga" beskrivningar. Vi gör såklart inte detta för att skapa förvirring bland aktieägare utan vi gör det för att vi är måna om våra kundrelationer. Hoppas ni har överseende med detta.

Prognos 2018

Q3 rapport lämnas 8 november.

Förvärv och samarbetsavtal

Sensec tittar ständigt på intressanta företag att förvärva. Vi bearbetar några just nu som jag hoppas kunna berätta mera om när det kommer till avslut.

Vi har startat upp verksamheten i Norge. Sensec har distributionsrätten att sälja Ceia's metalldetektorer i Norge. Vi kommer marknadsföra oss via en lokal återförsäljare. Återkommer när alla papper är påskrivna.

Produkter och tjänster

Milsec Pro. Pro står för profilon och är en Säkerhetsfilm som tillverkas i Tyskland. Den är testad i en europanorm som heter EN1627 och vi har filmer som når upp till klass P2A och P3A. Vi har dessutom Säkerhetsfilm som klarar av en viss mån tryckvåg, såkallad "bombfilm".

Mil Sec kommer att ha ett antal visningar under hösten och vintern som är öppna för allmänheten. Anmälan sker på mail skalskydd@sensec.se senast 2018-11-01.

Med vänliga hälsningar
Michael Pettersson, VD Sensec

För ytterligare information kontakta vår hemsida www.sensec.se 

Sensec Holding AB (publ) är ett publikt aktiebolag med cirka 5 000 aktieägare. Bolaget bildades år 2006 i samband med förvärvet av de helägda dotterbolagen Sensec AB, verksamma sedan 1982. Sensec är en helhetsleverantör av kompletta lösningar för utförande av säkerhetskontroll innefattandes rådgivning, planering, leverans av teknisk utrustning, service och utbildning. Sensec är experter på säkerhet i känsliga miljöer och försäljer, marknadsför, utbildar och utför teknisk service av säkerhetsprodukter såsom röntgenutrustning, metalldetektorer, narkotika- och sprängämnesdetektorer, strålningsdetektorer, elektronisk övervakning, personlarm och trygghetslarm samt kameraövervakningsutrustning.
Sedan augusti 2017 äger Sensec Holding AB Milsec AB som tillhandahåller säkerhetslösningar främst gällande skalskydd som fönsterfilm, säkerhetsdörrar och påkörningsskydd.

Nerladdningsbara filer

Sensec tecknar avtal med Norsk Folkhjälp

Sensec AB har tecknat ett samarbetsavtal med Norsk Folkhjälp. Avtalet som beräknas vara värt ca 2 miljoner NOK gäller utveckling av utrustning och metoder för att upptäcka gömda improviserade bomber i exempelvis bostadsområden.Kommuniké från årsstämma i Sensec Holding AB (publ)

Sensec Holding AB (publ) har den 30 juni 2020 hållit årsstämma varvid stämman beslutade i enlighet med styrelsens framlagda förslag. De fullständiga beslutsförslagen framgår av kallelsen till stämman.Sensec tecknar ramavtal med danska försvaret

Sensec AB tecknar ett ramavtal med det danska försvarets upphandlingsorganisation DALO. Avtalet omfattar bland annat minsökare med flera sensorer, speciellt framtagen för att även hitta avancerade terroristbomber. Avtalet sträcker sig över sju år och möjliggör för DALO att upphandla de modernaste handhållna metalldetektorerna och minsökarna direkt från Sensec.
Kallelse till årsstämma i Sensec Holding AB (publ)

Aktieägarna i Sensec Holding AB, 556700-6654, kallas härmed till årsstämma tisdagen den 30 juni 2020 klockan 14.00, stämman kommer hållas digitalt på Teams, länk kommer att skickas till anmälda deltagare.


Sensec ställer in dagens årsstämma

På grund av ett internt misstag gick kallelsen till dagens årsstämma ut för sent.Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted