Månadsbrev till aktieägare och intressenter september 2018

September är i sin ända. En mycket speciell månad för alla som jobbar på Sensec eftersom vi flyttade in i nya lokaler. Vi har lämnat vår gamla adress Söderbyvägen 10 i Arlandastad och flyttat ca 500 meter österut till Charles Gata 2A i Arlandastad. Känns otroligt inspirerande att flytta efter över 20 år i den gamla fastigheten. Vi hyr in oss i en helt nybyggd lokal om drygt 1 000 kvadratmeter. Huset är helt byggt i trä. Jättevackert. Den 9:e oktober har jag bjudit in till en aktieägarträff i nya huset, hör av er till min Office Manager Madeleine Beauchamp (madeleine.beauchamp@sensec.se) och anmäl intresse. Det kommer att bli fler sådana aktiviteter om intresse finns.Sensec växer inom sektorn för skydd mot radioaktivt avfall vid kraftvärmeverk

Sensec fortsätter sin expansion inom radiologisk screening genom att sälja ytterligare ett komplett system. Det är Mälar Energi i Västerås som investerar för att kontrollera eventuellt farligt avfall innan förbränning vid värmeverket i Västerås.Ägare har avyttrat aktier i transaktion med Erik Penser Bank

Ägare i Sensec Holding som representerar 54 procent av antalet aktier har valt att avyttra totalt 10 miljoner aktier till Erik Penser Bank vilket representerar 7,8% av antalet aktier i Bolaget. För resterande aktier efter försäljningen har huvudägaren Desmond AB som representeras av Mats Holmberg ingått ett så kallat inlåsningsavtal på tolv månader. Aktiepriset i försäljningen har bestämts utifrån en så kallad bookbuilding-process och är satt till 1,50 kr per aktie. Bolagets styrelseordförande Mats Holmberg kommer även efter genomförd transaktion att vara den i särklass största aktieägaren med 52 miljoner aktier och 40 procent av det totala antalet aktier i Bolaget.


Månadsbrev till aktieägare och intressenter augusti 2018

Sommaren är slut och vi går in i en mycket intressant period. Sensec levererar alltid som mest under hösten. Våra viktiga kunder inom Statlig- Kommunal- och Offentlig förvaltning får sina budgetar färdiga sent på året innan de påbörjar sina stora investeringar för nästkommande år, vilket innebär leverans under hösten. Vi är beredda. Vi har förstärkt med nya medarbetare under sommaren. Vi har tidigare nämnt vår nya ekonomichef som kommit på plats och nu kör vi igång med några nya intressanta ansikten på säljavdelningen med inriktning på affärsområdet Milsec. Vi har noterat en kraftig ökning av Milsecs försäljning och tror på en fortsatt stark efterfrågan på Milsecs produkter och tjänster som påkörningsskydd, skydds film och säkerhetsdörrar.


Sensec tecknar avtal med Polisen

Sensec har idag tecknat ett avtal med Polisen. Avtalet är rikstäckande och gäller för Polisens samtliga verksamhetsområden avseende röntgenutrustning och metalldetektion.


Månadsbrev till aktieägare och intressenter Juli 2018

Juli månad och semestertider för många av oss men på Sensec har vi högtryck under de hektiska sommarmånaderna med ansvar för att säkerhetskontrollerna på landets flygplatser fungerar. Med en kraftig ökning av antalet resenärer och semesterfirare som passerar våra flygplatser innebär det att även juli månad är en bra månad för Sensec med god avkastning på service- och eftermarknad.


Delårsrapport januari - juni 2018

1 januari - 30 juni 2018

  • Nettoomsättningen uppgick till 55 327 (30 019) TSEK
  • Rörelseresultatet uppgick till 5 525 (-1 686) TSEK
  • Resultatet efter finansiella poster uppgick till 5 013 (-1 805) TSEK
  • Resultat per aktie uppgick till 0,03 (-0,02) SEK

 1 april - 30 juni 2018

  • Nettoomsättningen uppgick till 29 819 (13 155) TSEK
  • Rörelseresultatet uppgick till 3 268 (-1 864) TSEK
  • Resultatet efter finansiella poster uppgick till 2 940 (-1 937) TSEK
  • Resultat per aktie uppgick till 0,02 (-0,01) SEK

Sensec mer än fördubblar omsättningen med förbättrade marginaler och kraftigt ökad vinst

Tidigarelägger finansiell rapport för Q2 2018


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: