REGMAR

Secits erhåller en stor order av en central svensk myndighet

Säkerhetsföretaget Secits har erhållit en stor order om 10Mkr med en central svensk myndighet. Projektet startar omgående och beräknas att levereras under perioden Q4 2019 - Q1 2020.

Säkerhetsaffärer med myndigheter lyder under sträng sekretess gällande lagen om hot mot rikets säkerhet varför myndigheten inte kan namnges.

- Vi ser att efterfrågan inom offentlig sektor kontinuerligt förstärks och vi som en ledande aktör av kameralösningar och avancerade IT driftlösningar ökar nu vårt fokus inom denna sektor ytterligare. Bolaget bevisar styrka genom att få förtroende att leverera säkerhetslöningar till betydande myndigheter där vår kunskap och erbjudande ger oss denna typ av affärer, säger Hans Molin, VD på Secits.

2019-10-21

För ytterligare information:
Hans Molin, VD
Tel: 073 049 8955
E-post: [email protected]

Om SECITS
Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm och stabil övervakad drift. Företaget kombinerar rötterna i IT-branschen med lång erfarenhet från säkerhetssektorn för att vara den partner som håller ett extra öga för din trygghet. Secits har 30 medarbetare och är sedan 2017 noterade på Nasdaq First North i Stockholm. www.secits.se

Informationen i denna rapport är sådan som SECITS Holding AB, 559033-1988, är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 21 oktober 2019 klockan 14:00 CET. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank. Telefon: +46 8 463 83 00, E-post: [email protected]


Om SECITS

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm, högtalare och stabil övervakad drift.

Webbplats
www.secits.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från SECITS via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn SECI ISIN-kod SE0009664436 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Arne Nyvelius CFO [email protected]