GANT och SECITS ingår avtal om säkerhetslösningar.

Säkerhetsföretaget Secits har ingått ett långsiktigt avtal med GANT Sweden AB gällande leverans av säkerhetslösningar i form av trygghetskameror, Axis IP ljud samt varularm till GANT's hela butiksnät i Sverige. Avtalsvärdet är inte känd vid tidpunkten för avtalsskrivandet då inga miniminivåer är avtalade.  

Lösningarna skall tillgodose trivsel och säkerhet i GANT's butiksmiljöer. Förutom leverans, installation och driftsättning av systemen som sker i form av en tjänst, kommer Secits även ta ett driftsansvar för lösningarna via en säker IT-driftsmiljö vilken motsvarar GANT's höga krav på säkerhet och kvalitet.

- Vi valde Secits då de kunde presentera en komplett lösning i yttersta framkant som uppfyller våra höga krav på säkerhet. Vår högsta prioritet är att säkerställa trygghet för personal och kunder i våra butiker och vi känner oss mycket nöjda med Secits lösning, säger Tomas Bexér, Retail Operations Manager på GANT.

- Vi är väldigt nöjda med att GANT valt oss som leverantör av säkerhetslösningar inom kamera, ljud och varularm. Lösningarna skall få personal och kunder att känna sig tryggare i sin vardag, säger Hans Molin, VD på Secits.

2019-06-14

För ytterligare information:
Hans Molin, VD                                                               
Tel: 073 049 8955                                                         
E-post: [email protected]

GANT Sweden AB
Livsstilsvarumärket GANT grundades på den amerikanska östkusten 1949 och har sedan dess varit tongivande inom American Sportswear. I dag finns GANT representerat på över 70 marknader med omkring 750 butiker och 4000 återförsäljare. I år firar varumärket 70 år. Besök GANT.se för mer information.

Om SECITS
Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm och stabil övervakad drift. Företaget kombinerar rötterna i IT-branschen med lång erfarenhet från säkerhetssektorn för att vara den partner som håller ett extra öga för din trygghet. Secits har ca30 medarbetare och är sedan 2017 noterade på Nasdaq First North i Stockholm. www.secits.se

Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.Telefon: +46 8 463 83 00, E-post: [email protected]


Om SECITS

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm, högtalare och stabil övervakad drift.

Webbplats
www.secits.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från SECITS via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn SECI ISIN-kod SE0009664436 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Arne Nyvelius CFO [email protected]