REGMAR

Cleantechbolaget Rentunder bedöms ha stor uppsida i analys

Nordic SME-listade cleantechbolaget Rentunders har i en analys av Emergers bedömts ha en uppsida på 12-24 månades med med upp till mer än 100% baserat på kurs när detta pressmeddelande skrivs

En analys av cleantechbolaget Rentunder - som har en världsunik lösning för att tvätta skrovet på fritidsbåtar - visar att det finns en betydande uppsida i bolagets aktie. En uppdragsanalys från Emergers visar aktien har betydande dolda världen. Den bedömningen gör Emergers när analysfirman tar upp bevakningen på företagets aktie.

"Den starka cleantechtrenden och lönsamhet i en båttvätt innebär en betydande potential. Det i kombination med Rentunders affärsmodell där bolaget går in som delägare eller själva driver båttvättar innebär att intäkterna blir återkommande och mer förutsägbara.", konstaterar Emergers i sin analys.

Analysen kan läsas på http://www.emergers.se/rent_a/

För ytterligare information kontakta:

Mikael Alvén, VD

[email protected]

+46 (0)70 486 3839

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. Bolaget har sålt anläggningar i Europa, Nordamerika och Asien. Bolagets aktie är föremål för handel på NGM Nordic SMT. Mer information om bolaget finns på www.driveinboatwash.com.

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Rentunder Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 19 april, 2021 kl. 16.07 CET.


Om Rentunder

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. 

Webbplats
www.driveinboatwash.com/sv/

Prenumerera

Få löpande information från Rentunder via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn RENT ISIN-kod SE0004548451