Kommuniké från årsstämma i Rentunder Holding

Rentunder Holding AB höll den 27 juni 2017 årsstämma för verksamhetsåret 2016 där nedanstående beslut fattades.

Rentunder ingår samarbete med stor myndighetsägd organisation i Kalifornien, USA

Rentunder Holding AB (Rentunder) har tecknat ett samarbetsavtal, rörande installation av en BIGWASH, med San Diego Unified Port District (SDPD). Samarbetet har tillkommit för att minska kopparutsläpp i hamnen.


Styrelsen i Rentunder Holding kallar härmed till årsstämma

Aktieägarna i Rentunder Holding AB (publ), org. nr 556883-7206, kallas härmed till årsstämma tisdagen den 27 juni 2017 kl. 14.00 på Gammelbygatan 18 i Östhammar. Bolagets Årsredovisning och revisionsutlåtande finns sedan tidigare på bolagets hemsida.


Rentunder erhåller volymorder i USA och fördjupar samarbete med distributör

Rentunder Holding ABs helägda dotterbolag Rentunder AB har erhållit en order från bolagets distributör B&D Enterprises of South Florida, LCC (B&D) på 2 BIGWASH med ett ordervärde om ca 4 mkr. B&D har sedan tidigare beställt en BIGWASH som är under transport till Florida. B&D erhåller exklusivitet i Florida och möjlighet till exklusivitet till större delen av USA under 6 år, förutsatt att de löpande gör ytterligare beställningar.


Rentunder listas på NGM Nordic MTF med första handelsdag den 3 maj

Det svenska miljöteknikbolaget Rentunder Holding AB listas på NGM Nordic MTF med första handelsdag den 3 maj 2017. Bolagets kommer handlas under ticker RENT MTF. Rentunder utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: