RealXiQ har avvärjt konkurshot

RealXiQ AB (publ) har tidigare kommunicerat att bolaget har tagit emot en konkursansökan från Lindwall & Partners och att konkursfordran har bestritts.

Parterna har under en längre tid fört förhandlingar om hur saken skall kunna komma till ett ordnat slut. Nu kan RealXiQ äntligen meddela att en överenskommelse föreligger innebärande att Lindwall & Partners återkallar sin ansökan om konkurs. 

För ytterligare information; vänligen kontakta info@realxiq.com

RealXiQ har avvärjt konkurshot

RealXiQ AB (publ) har tidigare kommunicerat att bolaget har tagit emot en konkursansökan från Lindwall & Partners och att konkursfordran har bestritts.RealXIQ Testar processen!

Samarbetet med en större koncern vilket kommer att möjliggöra ett bredare tjänsteutbud för bolaget testas nu fullt ut.


RealXIQ skriver Letter of Intent med investmentbolag

REALXiQ AB (publ) har i sin nu pågående nyemission mottagit en teckningsanmälan gällande 4 miljoner aktier, motsvarande 3 760 000 kronor.RealXIQ AB erbjuder investerare teckning av aktier inför bolagets expansion

Styrelsen i RealXIQ AB har beslutat att genomföra en nyemission i syfte att ta in kapital för att expandera verksamheten kraftfullt.


RealXIQ sluter samarbetsavtal att skapa ett Campus

RealXIQ AB (publ) har träffat en överenskommelse att projektera för ett kommande "state of the art" Science Park i en mellansvensk stad.


Protokoll Bolagsstämma 2017-01-03

Granitporten AB (publ) org. nr. 556513-3245

Närvarande:
Peter Wittsten
Peter Hagerman
Peter Lilliehöök


Granitporten vidtar rättelse visavi Advokatbyrån Lindwall & Partners

Granitporten AB (publ) har i pressmeddelande gällande hyrestvist mot Lindwall & Partners - som har kommunicerats den 2 december 2016 - bl a gjort gällande att klientmedel har tagits i anspråk utan tillstånd, att saken kommer att anmälas till polisen och att aktuellt hyresavtal av Granitporten har förverkats i september 2016.


Granitporten har mottagit en stämning

Granitporten AB har mottagit en stämningsansökan avseende påstådda hyresfordringar m.m. från Advokatbyrån Lindwall & Partners AB. Bolagets inställning till detta är att inga belopp kan vitsordas och kravet kommer att bestrides i sin helhet.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: