Nya Realtid.se lanserad

Idag lanseras en uppdaterad version av Realtid Medias dagliga nyhetssajt Realtid.se.

Sajten har genomgått en stark utveckling de senaste arton månaderna och blev i juni 2019 framröstad till Sveriges andra bästa ekonomisajt (Financial Hearings/Affärsvärlden). I takt med förbättringarna har läsarsiffrorna ökat. Realtid,se har idag cirka 75 000 unika besökare per vecka, och 250 000 unika besökare per månad. Nu tas ytterligare ett stort steg i och med lanseringen av den nya Realtid.se (https://www.realtid.se/), i samarbete med byråerna Oh My Interactive och Bricco. Det innebär ett nytt formspråk, en ny tonalitet och en förbättrad läsarupplevelse. Centralt i utvecklingsprojektet är också den optimerade annonsmiljön, med bakomliggande teknik.

"Ända sedan starten har målsättningen varit att Realtid.se skall bli den ledande nyhetskällan för finansmarknaden, samt de delar av näringslivet som arbetar med M&A, finansieringsfrågor, kapitalmarknad och fondförvaltning. Med den nya sajten uppstår en harmoni mellan det redaktionella innehållet, målgruppen och den kommersiella miljön. Det kommer stärka varumärket, leda till högre läsarsiffror och en ökad omsättning.

Realtid.se är av fundamental betydelse för hela Realtid Media; idag rent kommersiellt, över tid som distributions- och marknadsföringskanal vid förverkligandet av kommande produktlinjer och affärsområden, allteftersom vi breddar verksamheten. Min bedömning är att lanseringen av den nya sajten är ett avgörande steg för att tillgodogöra den omfattande skalbarhet och potential som finns i vår affärsmodell", säger Jonas Wiwen-Nilsson, vd för Realtid Media.

För nya sajten, klicka här: https://www.realtid.se/

För mer information, kontakta: Vd Jonas Wiwen-Nilsson, epost jonas.wiwen-nilsson

Om Realtid Media

Realtid Medias målsättning är att bli den ledande leverantören av affärskritisk information till den svenska kapitalmarknaden inom områdena M&A, kapitalmarknad, finansiering och fondförvaltning. Realtid Media ger ut den dagliga ekonomisajten Realtid.se med cirka 75 000 unika besökare per vecka. Realtid.se blev i juni 2019 framröstad till Sveriges 2:a bästa ekonomisajt (Affärsvärlden/Financial Hearings)

Nerladdningsbara filer


Realtid Media AB:s unitemission slutförd

EJ FÖR PUBLICERING, DISTRIBUTION, ELLER OFFENTLIGGÖRANDE HELT ELLER DELVIS, DIREKT ELLER INDIREKT, I AUSTRALIEN, KANADA, HONG KONG, JAPAN, NYA ZEELAND, SINGAPORE, SYDAFRIKA, SCHWEIZ, USA ELLER NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR SÅDAN HANDLING SKULLE VARA FÖRBJUDEN ENLIGT LAG ELLER KRÄVA REGISTRERING ELLER ANDRA ÅTGÄRDER

Kommuniké från extra bolagsstämma

Realtid Media AB har hållit extra bolagsstämma den 28 april 2020. Nedan redogörs för de viktigaste beslutens huvudsakliga innehåll.


Kommuniké från årsstämma

Realtid Media AB har hållit årsstämma den 28 april 2020. Nedan redogörs för de viktigaste beslutens huvudsakliga innehåll.
Kallelse till extra bolagsstämma

Aktieägarna i Realtid Media AB, org.nr 556872-9916 ("Bolaget") kallas härmed till extra bolagsstämma tisdagen den 28 april 2020 kl. 11.00 att avhållas på Embassy House, Linnégatan 89 C i Stockholm.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär