Johan Såthe chefredaktör för Realtid.se

Journalisten Johan Såthe blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare för den av Realtid Media AB ägda affärssajten Realtid.se.

Jag ser fram mot att arbeta tillsammans med Realtids redaktion och ledning för att tillsammans utveckla sajtens journalistik och affär, säger Johan Såthe.

Realtid.se har som ett nischat branschmedia med fokus på kvalitativ journalistik för finansbranschen och dess aktörer en unik och mycket intressant position med stor potential.

Vd Jonas Wiwen-Nilsson ser värvningen av Johan Såthe som ett avgörande steg i strävan att göra Realtid.se till den ledande dagliga publikationen för finansbranschen.

- Johans senaste befattning var som chefredaktör för Resumé, Nordens största tidning för medieoch kommunikationsbranschen och han var innan dess redaktör på Affärsvärlden. Johan har således en gedigen erfarenhet från branschmedia samt en för oss relevant erfarenhet av produktutveckling av betaltjänster, nyhetsbrev och event.

Det känns bra att en skicklig yrkesman äntligen tar över det redaktionella ansvaret för sajten.

Johan Såthe är 48 år gammal, gift, och har två barn. Han har arbetat som journalist och redaktör sedan början av 90-talet, bland annat på Expressen, Affärsvärlden och Resumé. Närmast kommer han från tjänsten som chefredaktör och ansvarig utgivare för mediebranschtidningen Resumé.

Johan Såthe tillträder tjänsten som chefredaktör och ansvarig utgivare för Realtid.se onsdag den 22 augusti.

Stockholm 2018-08-29

Kontakt:
Johan Såthe - Tel. 070-683 72 11 eller johan.sathe@realtidmedia.se
Jonas Wiwen Nilsson - Tel 073-440 15 63. Jonas.wiwen-nilsson@realtidmedia.se

Realtid.se är Realtid Medias dagliga affärssajt. Det redaktionella innehållet är starkt nischat och läsarkretsen består av yrkesverksamma i finansbranschen och beslutsfattare i näringsliv, stat och kommun med ansvar för strategiarbete, kapitalmarknad, finansieringsfrågor och fondförvaltning. Nyhetsarbetet bedrivs från redaktionen i Stockholm och Realtid.se når cirka 150 000 unika besökare per månad på såväl desktop och mobil. Det dagliga nyhetsbrevet har cirka 12 000 prenumeranter.

Realtid Media rekryterar prenumerationschef från Svenska Dagbladet.

Rickard Lundqvist, tidigare Head of Digital Sales på Svenska Dagbladet, går till Realtid.se och blir affärsområdeschef för den nya prenumerationstjänsten.Realtid Media AB:s unitemission slutförd

EJ FÖR PUBLICERING, DISTRIBUTION, ELLER OFFENTLIGGÖRANDE HELT ELLER DELVIS, DIREKT ELLER INDIREKT, I AUSTRALIEN, KANADA, HONG KONG, JAPAN, NYA ZEELAND, SINGAPORE, SYDAFRIKA, SCHWEIZ, USA ELLER NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR SÅDAN HANDLING SKULLE VARA FÖRBJUDEN ENLIGT LAG ELLER KRÄVA REGISTRERING ELLER ANDRA ÅTGÄRDER

Kommuniké från extra bolagsstämma

Realtid Media AB har hållit extra bolagsstämma den 28 april 2020. Nedan redogörs för de viktigaste beslutens huvudsakliga innehåll.


Kommuniké från årsstämma

Realtid Media AB har hållit årsstämma den 28 april 2020. Nedan redogörs för de viktigaste beslutens huvudsakliga innehåll.
Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted