REGMAR

NY VD och CFO i Real Holding i Sverige AB (publ)

Michael Derk tillträder som ny VD och Håkan Brown som ny CFO i Real Holding i Sverige AB (publ) idag 15 juni 2020.

Michael Derk är gymnasieekonom. Michael Derk har bedrivit egen verksamhet inom fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling sedan 1989 med som mest ca 500 000 m2 i egen och extern förvaltning. Michael Derk äger för närvarande ett fastighetsbestånd om cirka 15.000 m2 genom egna bolag samt är styrelseledamot och den största ägaren i Real Holding AB (publ).

Håkan Brown har studerat till civilekonom på Stockholm Universitet. De senaste 25 åren har Håkan arbetat internationellt och innehaft positioner såsom Financial Manager, CFO och Financial Director. Senaste nio åren har Håkan rapporterat för dotterbolag i amerikanska noterade koncerner

Vi vill tacka Kent Söderberg för ett förtjänstfullt arbete som tillsammans med styrelse och rekonstruktör bidragit till att Real Holding i Sverige AB på framgångsrikt sätt genomgått, och nu avslutat den rekonstruktion vilken påbörjades den 27 mars 2019.

Kent kommer fortsatt vara verksam i bolaget och ingå i bolagets förvaltningsorganisation.

Stockholm den 15 juni 2020

För ytterligare information: www.realholding.se

Denna information är sådan information som Real Holding i Sverige AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 15 juni 2020 kl. 08,50 CET.

Kent Söderberg, COO
Telefon + 46 70 522 86 46
E-post: [email protected]

Om Real Holding i Sverige AB (publ)

Real Holdings affärsidé är att förvärva och förvalta kommersiella fastigheter och samhällsfastigheter i tillväxtorter med diversifierat näringsliv inom segmenten tillverkning, lättindustri, lager och logistik. Genom aktiv och långsiktig förvaltning med en riskjusterad belåning skapas ett stort förädlingsvärde. Största ägare i bolaget är Michael Derk privat och via bolag, Svea Ekonomi AB (publ) samt Bengt Linden privat och via bolag. Real Holdings aktier handlas på NGM Nordic SME under kortnamnet REAL B.


Om Real Fastigheter

Webbplats
www.realfastigheter.se
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Real Fastigheter via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn REAL ISIN-kod SE0020679025

IR-Kontakt

Fredrik Högbom IR-kontakt [email protected] +46 70 556 56 70