Ny VD i Real Holding i Sverige AB (publ), org nr 556865-1680

Till ny VD i Real Holding har utsetts Kent Söderberg med början idag den 4 februari 2019. Han har en tidigare erfarenhet som VD för bolag inom olika branscher och har drivit ett eget fastighetsbolag sedan 2012.

Kent kommer att fortsätta det förbättringsarbete som redan inletts inom förvaltning och tillväxt. Initialt blir hans fokus på operationella frågor, för att sedan successivt ta sig an alla övriga delar.

Den tidigare tf VDn, Anna Weiner Jiffer, kommer att fortsätta att ge Real Holding support, från en konsultposition. Annas uppdrag är ett projekt kring framtida finansiering av bolaget.

Denna information är sådan information som Real Holding i Sverige AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 4 februari 2019 kl. 08:15 CET

Stockholm den 4 februari 2019

Styrelsen Real Holding

För ytterligare information: www.realholding.se
Bengt Engström, Ordf, 072 500 9444
E-post: bengtengströ[email protected] 

Om Real Holding i Sverige AB (publ)

Real Holdings affärsidé är att förvärva och förvalta kommersiella fastigheter och samhällsfastigheter i tillväxtorter med diversifierat näringsliv inom segmenten tillverkning, lättindustri, lager och logistik. Genom aktiv och långsiktig förvaltning med en riskjusterad belåning skapas ett stort förädlingsvärde. Största ägare i bolaget är Bengt Linden, Gremio Fastigheter AB, Abelco Investment Group och Kredrik Holding AB. Real Holdings aktier handlas på NGM Nordic MTF under kortnamnet REAL MTF B.


Om Real Fastigheter

Webbplats
www.realfastigheter.se
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Real Fastigheter via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn REAL ISIN-kod SE0020679025

IR-Kontakt

Fredrik Högbom IR-kontakt [email protected] +46 70 556 56 70