Kommuniké från årsstämma i Real Holding i Sverige den 31 juli 2017

Real Holding i Sverige AB (publ) höll under måndagen den 31 juli 2017 årsstämma för verksamhetsåret 2016 varvid följande huvudsakliga beslut fattades.

Fastställelse av balans- och resultaträkning samt dispositioner beträffande bolagets resultat
Årsstämman fastställde de i årsredovisningen intagna balans- och resultaträkningarna. Årsstämman beslutade i enlighet med styrelsens förslag att bolagets fria medel ska balanseras i ny räkning.

Styrelse och revisor
Årsstämman beviljade styrelseledamöterna och verkställande dirketören ansvarsfrihet för förvaltningen av bolagets angelägenheter för räkenskapsåret 2016.

Årsstämman omvalde styrelseledamöterna Bengt Engström, Bengt Linden och Lennart Molvin samt valde Anna Weiner Jiffer och Lars-Olof Olsten till nya styrelseledamöter för tiden intill slutet av nästa årsstämma. Bengt Engström omvaldes till styrelsens ordförande. Årsstämman beslutade vidare om omval av revisorn Johan Kaijser från MAZAR SET Revisionsbyrå för tiden intill slutet av nästa årsstämma.

Styrelse- och revisorsarvode
Årsstämman fastställde att styrelsearvode ska utgå med 200 000 kronor till ordföranden och 100 000 kronor till var och en av de övriga styrelseledamöterna. Årsstämman beslutade att arvode till revisorn ska utgå löpande enligt av bolaget godkänd räkning.

Valberedning
Årsstämman beslutade enhälligt att utse Mats Jämterud, Michael Derk och Joakim Einarson till ledamöter i valberedningen.

Ändringar i bolagsordningen
Årsstämman beslutade om ändringar i bolagsordningen såvitt avser aktiekapitalgränserna och antalet aktier samt en mindre formaliaändring på grund av namnändring av lag.

Emissionsbemyndigande
Stämman beslutade att bemyndiga styrelsen att under vissa villkor besluta om emission av aktier, konvertibler och/eller teckningsoptioner.

För mer detaljerad information om innehållet i besluten hänvisas till kallelsen till årsstämman och de fullständiga förslagen, vilka finns tillgängliga på bolagets hemsida www.realholding.se.

Stockholm den 31 juli 2017

För ytterligare information kontakta:

Daniel Andersson, CEO
Telefon: +46 76 001 44 50

Bengt Engström, styrelseordförande
Telefon: +46 72 500 94 44

Mentor
Eminova Fondkommission AB, +46 8 684 211 00


Om Real Fastigheter

Webbplats
www.realfastigheter.se
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Real Fastigheter via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn REAL ISIN-kod SE0020679025

IR-Kontakt

Fredrik Högbom IR-kontakt [email protected] +46 70 556 56 70