Raytelligence utser ny VD

Raytelligence har utsett Klas Arvidson till VD mot bakgrund av den kommersialisering bolaget går in i. Tidigare VD Per-Arne Viberg tar rollen som tekniskt ansvarig.

Klas har varit verksam som styrelseledamot i Raytelligence sedan år 2017 och i mars 2019 tog han även positionen som vice VD.

Klas har gedigen erfarenhet av att bygga upp flera framgångsrika företag inom hälsoområdet. Ett urval av dessa är Magnetkameran MR AB, Cortree, Cambio Healthcare Systems AB, Cambio Software Engineering Pvt Ltd på Sri Lanka och noterade iZafe AB, där Klas var vice VD. Klas var tidigare VD för FRISQ AB fram till noteringen år 2016.

"Med tanke på att Raytelligence nu övergår från utvecklings- till försäljningsfas är detta ett naturligt steg för bolaget då Klas kompetens inom företagsledning och försäljning ger utmärkta förutsättningar för en bra resa framåt med Raytelligence. Jag kommer att kvarstå i Bolagets ledningsgrupp och säkerställa Raytelligence's unika tekniska position" säger tidigare VD Per-Arne Viberg.

"Raytelligence är det mest spännande bolag jag jobbat med och ser fram mot detta uppdrag" säger VD Klas Arvidson.

2019-10-09

För frågor hänvisas till:

Klas Arvidson

klas@raytelligence.com

070-416 98 00

Raytelligence AB (publ)

Klammerdammsgatan 6

302 42 Halmstad

Denna information är sådan som Raytelligence AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 9 oktober 2019 kl 08.00 CET.

Om Raytelligence AB (publ)

Raytelligence är ett svenskt innovationsbolag, baserat i Halmstad som erbjuder produkter för övervakning av vitalparametrar, det vill säga andning, hjärtfrekvens och rörelsemönster, baserat på bolagets egen 60 GHz radarteknologi.

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted