Precio Fishbone hjälper Energimyndigheten att flytta sina webbplatser till molnet

Efter sommaren ska alla Energimyndighetens webbar flyttas till Episervers molntjänst DXC. Projektet kommer att pågå under hösten och i den förberedande fasen säkras alla integrationer mot interna system. I nästa fas hanteras de test- och utvecklingsmiljöer som tillhandahålls av Episerver så att de på ett säkert sätt kan ansluta mot Energimyndighetens motsvarande miljöer. Att sedan övergå till molndrift av webbarna blir enkelt eftersom de befintliga applikationerna redan provkörts i den nya miljön. Det innebär att tillgänglighet och funktion för besökare eller redaktörer inte kommer påverkas av flytten. Energimyndigheten får efter flytten en kostnadseffektiv, skalbar och robust lösning.

- Vi är stolta över att få vara Energimyndighetens partner i detta arbete och gläds åt att vi och Episerver tillsammans kan erbjuda ett effektivt stöd i moderniseringen av myndighetens drift av sina webbar, säger Joakim Lindberg, leveransansvarig på Precio Fishbone.

Kontaktuppgifter
Kontakta gärna Precio Fishbones leveransansvarig i Eskilstuna, Joakim Lindberg för mer information,
Tel 072-570 33 04
[email protected]

Om Precio Fishbone
Precio Fishbone är ett konsult- och systemutvecklingsföretag med verksamhet i Borlänge, Göteborg, Örebro, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Västerås, Växjö, Köpenhamn och Ho Chi Minh City i Vietnam. Företaget har också representationskontor i London och Ottawa. Totalt är drygt 230 personer anställda i koncernen.

Precio Fishbone utvecklar och tillhandahåller såväl paketerade som skräddarsydda IT-lösningar där förståelse för kundens verksamhet är en lika viktig utgångspunkt som teknik. Precio Fishbone är Microsoft Gold Partner inom fyra områden: Collaboration and Content, Application Development, Application Integration och Cloud Productivity.

Företaget är listat på Nasdaq Stockholm First North Premier. Erik Penser Bank är Certified Adviser.

Erik Penser Bank kan kontaktas på 08-463 83 00 eller [email protected]
www.preciofishbone.se 


Om Precio Fishbone

Precio Fishbone är ett konsult- och systemutvecklingsföretag.

Webbplats
www.preciofishbone.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Precio Fishbone via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn PRCO-B ISIN-kod SE0000141137 Certified Adviser Carnegie Investment Bank