Omnia får utmärkelsen Intranet Choice Europe för tredje året i rad

Precio Fishbones produkt Omnia utnämns för tredje året i rad till Intranet Choice Europe av analysföretaget Clearbox.

I hård konkurrens med de över 50 andra produkter som finns på världsmarknaden när det gäller Intranet in a box-lösningar för Microsoft SharePoint och Office 365 har Omnia återigen fått utmärkelsen Intranet Choice Europe. Mer om motiveringen och hur utvärderingen gått till kan du hitta på Clearbox site https://lnkd.in/eUm8_m6


- Arbetet som Clearbox lägger ned i sin genomgång och utvärdering av marknadens alla intranätprodukter gör att det känns extra roligt att lyckas få denna utmärkelse. Den är ett kvitto på att vi fortsatt ligger i absolut framkant med Omnia, säger Anders Fagerlund, Product Offering Manager för Omnia.


- Vi har under 2019 intensifierat vårt utvecklingsarbete och arbetat mycket hårt för att skapa en unik produkt som kombinerar användarupplevelse, flexibilitet, prestanda och snabbhet. Att vi fått bedriva utvecklingen tillsammans med ett antal kunder har varit oerhört viktigt för att uppnå detta och jag vill dela med mig av utmärkelsen även till dem, säger Johan Schedin Jigland, Product Delivery Manager för Omnia.

För mer information om Omnia eller undersökningen, kontakta Anders Fagerlund (+46 70 824 80 10), Product Offering Manager Omnia

Precio Fishbone är ett konsult- och systemutvecklingsföretag med verksamhet i Borlänge, Göteborg, Örebro, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Västerås, Växjö, Köpenhamn och Ho Chi Minh City i Vietnam. Företaget har också representations-kontor i London och Ottawa. Totalt är 260 personer anställda i koncernen.

Precio Fishbone utvecklar och tillhandahåller såväl produkter som paketerade och skräddarsydda IT-lösningar där förståelse för kundens verksamhet är en lika viktig utgångspunkt som teknik. Precio Fishbone är Microsoft Gold Partner inom fyra områden: Collaboration and Content, Application Development, Application Integration och Cloud Productivity.

Företaget är listat på Nasdaq Stockholm First North Premier Growth Market.
Erik Penser Bank AB är bolagets Certified Adviser enligt Nasdaq Stockholm First North Premier Growth Markets regelverk. Erik Penser Bank AB är även likviditetsgarant för bolagets B-aktie. Erik Penser Bank kan kontaktas på 08-463 83 00 eller [email protected].

Om Precio Fishbone

Precio Fishbone är ett konsult- och systemutvecklingsföretag.

Webbplats
www.preciofishbone.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Precio Fishbone via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn PRCO-B ISIN-kod SE0000141137 Certified Adviser Carnegie Investment Bank