PowerTender publicerar rekordstor förfrågan värd miljoner

Den 19 juni lanserade PowerTender en ny digital marknadsplats som sammanför köpare och säljare av kraftprodukter, och redan nu har köpare publicerat förfrågningar värda miljoner. Ett betydande företag i kraftbranschen som erbjuder kundanpassade lösningar och förbättrar anläggningars produktivitet och ekonomiska resultat, har publicerat en rekordstor förfrågan där värdet på ordern uppgår till mångmiljonbelopp.  

"Förfrågan innehåller över hundra mättransformatorer på spänningsnivåer upp till 420 kilovolt", säger Carl-Johan Linér, styrelseordförande i PowerTender. "I kraftbranschen betraktas det här som en betydande förfrågan och det är glädjande att företaget har valt att använda PowerTender. Plattformen gör det enkelt för både köpare och säljare."

Förutom mättransformatorer innehåller förfrågan även ventilavledare och frånskiljare.

"Just nu har vi flera intressanta förfrågningar i systemet", förklarar Carl-Johan Linér. "Många av dessa är globala och kommer bland annat från Europa och Nordafrika. Det visar att PowerTenders digitala plattform möter ett behov. Det är tydligt att kraftbranschen är redo för ett nytt, digitalt och globalt sätt att göra affärer på." 

För mer information kontakta:
Andreas Westholm, VD
Tel: 070 - 360 18 47
andreas.westholm@powertender.com 

Om PowerTender
PowerTender sammanför köpare och säljare av kraftprodukter globalt. Genom marknadsplatsen ökar köpare sin leverantörsbas och säljare sina potentiella kunder. Handelsplatsen bidrar till kostnadsreduktion både i inköpsprocessen och försäljningsprocessen, samt ökar effektiviteten och kommunikationen mellan köpare och säljare. 


PowerTender effektiviserar kraftmarknaden med ny digital plattform

PowerTender lanserar en ny digital marknadsplats som helt förändrar förutsättningarna för att köpa och sälja kraftprodukter. Nu kan köpare och säljare mötas digitalt på en oberoende global plattform - en revolutionerande utveckling i en bransch som ständigt är på väg framåt, men där affärer gjorts på samma sätt i närmare hundra år.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: