Årsredovisning 2017

Årsredovisning med tillhörande revisionsberättelse för Peckas Naturodlingar (publ) finns i sin helhet i bifogad fil samt på bolagets hemsida från och med den 20 april 2018.

För ytterligare information:
VD, Elena Petukhovskaya

[email protected]
på telefon 076-8432204

Läs mer på webben: www.peckas.se

Lite mer om Peckas Naturodlingar
Peckas Naturodlingar odlar i slutet kretslopp där tomat- och fiskodlingarna stöttar varandra - 1 kg framodlad fisk ger näring till 10 kg grönsaker och fiskodlingen lämnar därmed inga utsläpp. Vi odlar fisken i slutna system - näringen från fiskodlingen ger näring åt växthuset och tomaterna - tomaterna renar vattnet från näringsämnen - vattnet går tillbaka till fiskodlingen - och bildar ett kretslopp. Systemet renar även vattnet från bakterier och vi har därför aldrig haft problem med sjukdom eller behövt medicinera fiskarna. Fiskarna matas med ekologiskt foder, baserat på fiskrens och vegetabilier så att vi bidrar till hållbart fiske i världshaven.

Medvetenheten ökar i samhället, fler och fler vill äta närodlad mat utan tillsatser, mat som är naturligt och hållbart framtagen. Våra produkter är speciellt framtagna för dessa konsumenter och produktionen är redan uppbokad av grossist.

Målet är att växa i hela Sverige och producera på en total yta av 100 000 kvadratmeter vilket motsvarar en årlig produktion av 6 500 ton tomater och 650 ton fisk. Flera produktionsanläggningar är under projektering och nästa expansion sker i storstadsregion.


Om Agtira

Prenumerera

Få löpande information från Agtira via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn AGTIRA-B ISIN-kod SE0008588354 Certified Adviser Partner Fondkommission AB