Styrelsen i Papilly (tidigare Stresscompany) erhåller utfästelse om ytterligare kapitalisering från QV Invest, vid eventuellt behov

QV Invest AB har lämnat en utfästelse om medverkan med upp till 10 miljoner kronor vid eventuella kommande finansieringsbehov.

Papilly håller på att färdigställa det första programmet och har påbörjat kommersialiseringen av produkten. Bolaget fortsätter produktutvecklingen vilket kan komma att kräva ytterligare extern finansiering, vars storlek inte kan bedömas idag.

Utfästelsen från QV Invest AB innebär att man kommer att delta i en eventuell kommande finansieringstransaktion, till ett belopp uppgående till högst tio (10) miljoner kronor under perioden fram till den 31 december 2016.

Inget beslut om ytterligare kapitaliseringsåtgärder i Papilly föreligger idag. Utfästelsen, som är bindande, har lämnats i syfte att tydliggöra QV Invests ambitioner i händelse av kapitalbehov i samband med eventuella fördröjningar i kommersialiseringsprocessen. QV Invest erhåller ingen ersättning för utfästelsen, och den är inte heller knuten till några särskilda villkor i samband med ytnyttjandet.

QV Invest har, som tidigare kommunicerats, accepterat att lämna ett konvertibelt lån om 10 MKr till Papilly AB förutsatt godkännande vid kommande bolagsstämma. Den aktuella utfästelsen avser således ytterligare samma belopp.

- Vi tror på bolaget och avser att säkerställa eventuellt kapitalbehov som kan uppstå. Vi ser med spänning fram emot kommersialiseringen av produkten, säger Anders Uddén, ägare och styrelseledamot i QV Invest AB, tillika styrelseledamot och ägare i Papilly AB.

Styrelsen

2015-05-11

För ytterligare information:
Erik Lissner, VD
Tel: 070-657 00 42
E-post: [email protected]

Om Papilly
Papilly är ett innovationsdrivet hälsoföretag som i samarbete med ledande forskare och experter från Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet utvecklar digitala tjänster som förebygger psykisk ohälsa. Bolagets vision är att genom vetenskapligt utprövade och lättillgängliga program minska stressrelaterad ohälsa på och utanför arbetet och därigenom förbättra människors välmående och livskvalitet.

Papilly AB är skyldigt att offentliggöra informationen i detta pressmeddelande enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 11 maj 2015, klockan 16:45 svensk tid (CET). Aktien handlas på NASDAQ OMX First North Premier med kortnamnet STRS. Eminova Fondkommission AB är bolagets Certified Advisor.


Om Bonzun

Bonzuns affärsidé är att tillgängliggöra evidensbaserad information med hjälp av digitala tjänster för att förebygga ohälsa och bidra till ökat välmående.

Webbplats
www.bonzun.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Bonzun via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BONZUN ISIN-kod SE0017082506 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Håkan Johansson tf Vd [email protected] 070 478 31 49