REG

PAPILLY VÄSSAR SINA ERBJUDANDEN MED ANLEDNING AV COVID-19

Med rådande pandemi har behovet av tjänster som hjälper människor med sin mentala hälsa blivit mycket efterfrågat. För att möta denna efterfrågan har Papilly tagit fram tre starka erbjudanden av sina tjänster inom självledarskap och stresshantering.

"Vi tror att det är aktuellare än någonsin nu med en pågående pandemi som utmanar oss både som samhälle, företag och individ att vi har tillgång till teknik och metoder som hjälper oss att hantera det okontrollerbara. Genom att justera prisbilden något och erbjuda ett upplägg med ramavtal, där de olika tjänsterna kan avropas allt eftersom behov uppstår, har vi hittat en ny väg att nå våra kunder" säger Papillys VD Maria Kullman.

Papilly erbjuder sitt digitala självhjälpsprogram, stödsamtal med psykolog, både för individ och grupp samt en kombination av det digitala självhjälpsprogrammet och parallell individuell coachning. I det senare erbjudandet använder bolaget de utbildade coacher som Papilly har tillgängliga i sitt samarbetsnätverk.

"Flera aktuella rapporter har publicerats om psykisk ohälsa med anledning av Coronapandemin, både internationellt genom världshälsoorganisationen WHO* och i Sverige CES**, därför känns det nödvändigt för oss på Papilly att agera med nya attraktiva erbjudanden", fortsätter Maria Kullman, VD för Papilly.

*World Health Organization

** Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin (CES) i Region Stockholm.

För ytterligare information:

Maria Kullman, VD

[email protected]

Tel: 070-450 88 98

Papilly har som affärsidé att utveckla och tillhandahålla forskningsbaserade helhetslösningar, som hjälper arbetsgivare och privatpersoner att effektivt förebygga och minska stressrelaterad psykisk ohälsa. Bolagets mission är att med stöd i forskning utveckla och tillhandahålla tjänster och digitala program, för att hjälpa människor att nå ökat välmående och förbättrad livskvalitet. Tjänsterna är utvecklade i samverkan med ledande forskare från Karolinska Institutet. Bolagets aktie är noterat vid NASDAQ First North Growth Market.


Om Bonzun

Bonzuns affärsidé är att tillgängliggöra evidensbaserad information med hjälp av digitala tjänster för att förebygga ohälsa och bidra till ökat välmående.

Webbplats
www.bonzun.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Bonzun via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BONZUN ISIN-kod SE0017082506 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Håkan Johansson tf Vd [email protected] 070 478 31 49