Papilly publicerar memorandum och anmälningssedel

Som tidigare beslutat genomför Papilly en nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare. Teckningstiden pågår 16 - 30 maj 2018 och bolaget har publicerat informationsmemorandum och anmälningssedel på hemsidan.

Vid full teckning i nyemissionen tillförs bolaget cirka 19,1 miljoner kronor. Bolaget har erhållit teckningsförbindelser och emissionsgarantier som uppgår till 17,0 miljoner kronor, vilket innebär att 89,1 procent av emissionsbeloppet är täckt. Emissionen genomförs främst i syfte att förbättra Papillys finansiella ställning genom återbetalning av skuld hänförlig till tidigare emitterat konvertibellån. Överskjutande medel från emissionen ska användas för åtgärder avsedda att ytterligare främja ökade rörelseintäkter, främst genom försäljningsarbete.

Erbjudet värdepapper
Erbjudandet avser teckning av nyemitterade aktier, till en kurs om 0,13 kronor per styck.

Teckningsperiod
Teckningsperioden pågår från och med den 16 till och med den 30 maj 2018.

Företrädesrätt till teckning och teckningsrätt 
Aktieägare i Papilly erhåller sju (7) teckningsrätter för varje innehavd aktie. Det krävs en (1) teckningsrätt för att teckna en (1) aktie. Även de som tidigare inte är aktieägare i Papilly är välkomna att teckna, och erhåller tilldelning i mån av utrymme.

Omfattning och utspädning
Emissionen omfattar högst 146 788 152 aktier, innebärande en ökning av aktiekapitalet med högst 18 348 518,181 kronor, och kan inbringa bolaget 19 082 459,76 kronor vid full teckning. De nyemitterade aktierna kommer att utgöra 87,5 procent av samtliga utestående aktier. Befintliga aktieägare som inte tecknar sin berättigade andel kommer vid full teckning att se sitt ägande i bolaget spädas ut i motsvarande grad.

Anmälningssedel
Anmälningssedel kan laddas ner från www.eminova.se samt investor.papilly.com. Det går även att anmäla om teckning digitalt via www.eminova.se.

2018-05-15

För ytterligare information:
Carl-Viggo Östlund, styrelseordförande
0727-174301
E-post: [email protected]

Papilly
Papillys interaktiva och banbrytande program utvecklas i samarbete med ledande forskare och experter från bland annat Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet. Syftet är att skapa lättillgängliga och effektiva verktyg som förebygger stress och ökar välmåendet. Genom Papillys vetenskapligt utprövade webb-program kan stressrelaterad ohälsa effektivt förebyggas vilket bidrar till välmående medarbetare, minskade kostnader och ökad lönsamhet.

Denna information är sådan information som Papilly AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 15 maj 2018 kl. 17.00 CET. Bolagets aktie är noterad vid NASDAQ First North. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.


Om Bonzun

Bonzuns affärsidé är att tillgängliggöra evidensbaserad information med hjälp av digitala tjänster för att förebygga ohälsa och bidra till ökat välmående.

Webbplats
www.bonzun.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Bonzun via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BONZUN ISIN-kod SE0017082506 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Håkan Johansson tf Vd [email protected] 070 478 31 49