Papilly i medieavtal värt 40 MSEK för att öka kunskapen om förebyggande av stress och psysisk ohälsa i Sverige

Papilly AB ("Papilly") har ingått ett medieavtal med TV4 genom vilket bolagets stressprogram får cirka 40 miljoner kronor i reklamvärde i alla TV4-nätverkets kanaler. Genom avtalet får Papilly möjlighet att inta en ledande position på den svenska marknaden för "mental wellness".

Genom avtalet kommer Papilly väsentligt öka exponeringen i Sverige för sitt unika stressprogram, som utvecklats av forskare vid Karolinska institutet. Resultaten som uppnåtts hos de individer som hittills genomgått programmets åtta steg påvisar en tydligt lägre stressnivå och förbättrad livskvalitet.

"Ökningen av den psykiska ohälsan i Sverige och i västvärlden har en starkt progressiv utveckling sedan ett antal år tillbaka. Trenden är inte längre oroväckande utan snarare alarmerande, då samhällskostnaden i både det korta och det långa perspektivet är enorm," säger Peter Ekmark, VD för Papilly och fortsätter:

"Mot bakgrund av denna utveckling och de samtidigt framgångsrika resultaten i vårt program, har vi ingått ett medieavtal med TV4 för att sprida kunskapen om oss och vår produkt. Vi märker ett ökande intresse för Papilly, bland annat genom flera nya försäljningsavtal, och genom exponeringen i TV4:s kanaler kommer vi fortsätta på den inslagna vägen med fokus på tillväxt och varumärkesbyggande - allt med målet att ta ytterligare andelar på den stadigt växande svenska marknaden för mental wellness."

2017-10-26

För ytterligare information:
Peter Ekmark, VD
+46 70-710 48 44
[email protected]

Denna information är sådan information som Papilly AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 26 oktober 2017 kl. 8.30 CET. Bolagets aktie är noterad vid NASDAQ First North. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.

Papillys interaktiva och banbrytande program utvecklas i samarbete med ledande forskare och experter från bland annat Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet. Syftet är att skapa lättillgängliga och effektiva verktyg som förebygger stress och ökar välmåendet. Genom Papillys vetenskapligt utprövade webb-program kan stressrelaterad ohälsa effektivt förebyggas vilket bidrar till välmående medarbetare, minskade kostnader och ökad lönsamhet.


Om Bonzun

Bonzuns affärsidé är att tillgängliggöra evidensbaserad information med hjälp av digitala tjänster för att förebygga ohälsa och bidra till ökat välmående.

Webbplats
www.bonzun.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Bonzun via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BONZUN ISIN-kod SE0017082506 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Håkan Johansson tf Vd [email protected] 070 478 31 49