Papilly har ingått avtal med Botkyrka kommuns vård- och omsorgsförvaltning

Avtalsvärdet är 45.000 SEK och avser en initial pilotfas.

"Vi är oerhört glada och förväntansfulla inför förtroendet att få leverera och implementera vårt program till anställda inom Botkyrka kommun", säger Peter Ekmark, VD på Papilly AB och fortsätter:

"Botkyrka kommun har visat ett föredömligt ledarskap i att säkra att anställda ges goda förutsättningar att hålla hela arbetslivet - vårt program ska bidra aktivt till den målsättningen genom att förebygga uppkomsten av stress och psykisk ohälsa hos medarbetarna. Vi för sedan en längre tid tillbaka dialoger med ett flertal kommuner där frågan kring de anställdas hälsa tas på stort allvar, och Botkyrka kommun är nu en av de som är först ut med vårt program."

"Vi kommer testa det här programmet på två medarbetargrupper som vi ser är utsatta för stress i arbetet. I Botkyrka arbetar vi ständigt med att förbättra arbetsmiljön, och det här är ett led i det arbetet, säger Petra Oxonius, verksamhetschef för Botkyrka kommuns äldre- och funktionshinderomsorg

För ytterligare information:
Peter Ekmark, VD
+46 70-710 48 44
[email protected]

Denna information är sådan information som Papilly AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 28 september 2017 kl. 08.30 CET. Bolagets aktie är noterad vid NASDAQ First North. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.

Papillys interaktiva och banbrytande program utvecklas i samarbete med ledande forskare och experter från bland annat Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet. Syftet är att skapa lättillgängliga och effektiva verktyg som förebygger stress och ökar välmåendet. Genom Papillys vetenskapligt utprövade webb-program kan stressrelaterad ohälsa effektivt förebyggas vilket bidrar till välmående medarbetare, minskade kostnader och ökad lönsamhet.


Om Bonzun

Bonzuns affärsidé är att tillgängliggöra evidensbaserad information med hjälp av digitala tjänster för att förebygga ohälsa och bidra till ökat välmående.

Webbplats
www.bonzun.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Bonzun via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BONZUN ISIN-kod SE0017082506 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Håkan Johansson tf Vd [email protected] 070 478 31 49