Papilly aktiverar sina första samarbetspartners

I inledningen av föregående vecka höll Papilly en två-dagars uppstarts utbildning för den första gruppen bestående av nio blivande samarbetspartners. Fler tillkommer kontinuerligt och målbilden är att i inledningen av 2018 ha totalt 30 samarbetspartners på plats med en geografisk spridning över hela Sverige.

-"Det är mycket glädjande att vi nu som ett led i att öka närvaron och räckvidden för Papilly:s preventiva digitala program fått våra första partners på plats" säger Peter Ekmark - VD Papilly AB.

Papilly är i kraft av sitt banbrytande och forskningsbaserade Stressprogram mycket väl positionerat i att adressera den växande marknaden för digitala självhjälpstjänster. Problemet med stress och psykisk ohälsa har ökat våldsamt under de sista åren och trenden pekar fortfarande uppåt. I Sverige trädde dessutom ett nytt regelverk i laga kraft i April 2016 (AFS 2015:4) vilket lägger ett större ansvar på arbetsgivarna i att förebygga uppkomsten av stress och psykisk ohälsa.

-"Genom våra partners stärker vi nu vår förmåga att nå ut till företag och organisationer. Det absoluta flertalet av våra partners är redan idag aktiva och etablerade inom områden som är direkt komplementära till det värde som vi kan och kommer att erbjuda i kraft av våra program och tjänster - vi ser ned tillförsikt fram mot samarbetet med dem" avslutar Peter Ekmark. Ordern är initialt på 200 000 kr

2017-12-13

För ytterligare information

Peter Ekmark, VD

Tel +46 70-7104844
E-post: [email protected]

Martin Nordqvist, Försäljningschef

Tel +46 70-886 78 00

Denna information är sådan information som Papilly AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 13 december 2017 kl. 08.30 CET. Bolagets aktie är noterad vid NASDAQ First North. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.

Papillys interaktiva och banbrytande program utvecklas i samarbete med ledande forskare och experter från bland annat Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet. Syftet är att skapa lättillgängliga och effektiva verktyg som förebygger stress och ökar välmåendet. Genom Papillys vetenskapligt utprövade webb-program kan stressrelaterad ohälsa effektivt förebyggas vilket bidrar till välmående medarbetare, minskade kostnader och ökad lönsamhet.

Om Bonzun

Bonzuns affärsidé är att tillgängliggöra evidensbaserad information med hjälp av digitala tjänster för att förebygga ohälsa och bidra till ökat välmående.

Webbplats
www.bonzun.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Bonzun via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BONZUN ISIN-kod SE0017082506 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Håkan Johansson tf Vd [email protected] 070 478 31 49