Monica Werneman ny VD för Papilly AB

Styrelsen i Papilly AB meddelar att Monica Werneman utnämns till ny verkställande direktör för bolaget med tillträde den 1 september.

Monica Werneman är för närvarande Försäljningschef och tf VD i bolaget och har bland annat lång erfarenhet från ledande roller hos Poolia, som Vd i Uppsala, distriktschef Stockholm och distriktschef Mellan/Nord. 

"Monicas långa erfarenhet från ledande roller i personalintensiva bolag gör att jag tycker att hon är synnerligen lämpad för att ta sig an de möjligheter och utmaningar som ligger framför Papilly. Jag är mycket glad att Monica vill åta sig detta uppdrag" säger Carl-Viggo Östlund, styrelseordförande i Papilly.

För ytterligare information:
Carl-Viggo Östlund, styrelseordförande
0727-174301
E-post: [email protected]

Denna information är sådan information som Papilly AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 31 augusti 2018 kl. 08.00 CET. Bolagets aktie är noterad vid NASDAQ First North. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.

Om Papilly
Papillys interaktiva och banbrytande program utvecklas i samarbete med ledande forskare och experter från bland annat Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet. Syftet är att skapa lättillgängliga och effektiva verktyg som förebygger stress och ökar välmåendet. Genom Papillys vetenskapligt utprövade webb-program kan stressrelaterad ohälsa effektivt förebyggas vilket bidrar till välmående medarbetare, minskade kostnader och ökad lönsamhet.


Om Bonzun

Bonzuns affärsidé är att tillgängliggöra evidensbaserad information med hjälp av digitala tjänster för att förebygga ohälsa och bidra till ökat välmående.

Webbplats
www.bonzun.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Bonzun via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BONZUN ISIN-kod SE0017082506 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Håkan Johansson tf Vd [email protected] 070 478 31 49