Återbetalning kvarvarande konvertibellån

Idag påbörjas återbetalningen av bolagets kvarvarande konvertibellån. Hanteringen av återbetalningen sker manuellt av Eminova Fondkommission AB och beräknas ta några dagar i anspråk.

Av praktiska och kostnadseffektivitetsskäl kommer enskilda konvertibellån understigande 200 kr i nominellt belopp ej att utbetalas. Berörda konvertibelägare ombeds kontakta bolagets CFO Martin Lindgren för återbetalning.

Ordförande har ordet:

"Det känns mycket skönt att äntligen få betala tillbaks till våra konvertibellångivare och slutligen kunna lägga detta till historiken. Återbetalningen är det sista delmomentet i den städprocess som inleddes under våren och nu kan bolaget äntligen lägga all fokus på framåtdrivande verksamhet. Vi ser med tillförsikt fram emot 2019 som vi tror kommer bli ett mycket spännande år."

2018-12-13

Sverker Littorin Ordförande

För ytterligare information:
Martin Lindgren, CFO
Tel: 0708 433 211
E-post: [email protected]

Sverker Littorin, Styrelseordförande
Tel: 070-875 53 09
E-post: [email protected]

Papilly
Papillys interaktiva och banbrytande program har utvecklats i samarbete med ledande forskare och experter från bland annat Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet. Syftet är att skapa lättillgängliga och effektiva verktyg som förebygger stress och ökar välmåendet. Genom Papillys vetenskapligt utprövade webb-program kan stressrelaterad ohälsa effektivt förebyggas vilket bidrar till välmående medarbetare, minskade kostnader och ökad lönsamhet. Bolagets aktie är noterat vid NASDAQ First North. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.

Informationen i denna rapport är sådan som Papilly AB, 556884-9920, är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappers- marknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 13 december 2018 klockan 16:40 CET. Bolagets aktie är noterat vid NASDAQ First North. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK


Om Bonzun

Bonzuns affärsidé är att tillgängliggöra evidensbaserad information med hjälp av digitala tjänster för att förebygga ohälsa och bidra till ökat välmående.

Webbplats
www.bonzun.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Bonzun via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BONZUN ISIN-kod SE0017082506 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Håkan Johansson tf Vd [email protected] 070 478 31 49