REG

NEXARS SPANSKA RADIOFORMAT FRAMRÖSTAT SOM BÄSTA UNDERHÅLLNINGSPROGRAM

Nexar Productions SL, dotterbolag till Nexar Group AB, har nyligen vunnit ett prestigepris för bästa underhållningsprogram för radio/tv, framröstat av 70 000 personer.

Utmärkelsen som ges ut av Premis Tresdeu avser radioprogrammet "Podriem fer-ho millor" som Nexar producerar varje helg och som har sänts sedan september 2020 i radiokanalen A punt.

Premis Tresdeu arrangerar årligen en omröstning i Valenciaregionen där ett flertal priser ges ut till lokala kreatörer och mediebolag. Många andra format, såväl tv som radio, deltog i årets omröstning. Normalt sett brukar tv-format stå sig starkt och vinna denna typ av priser men denna gång vann alltså Nexars radioprogram "Podrem fer-ho millor" omröstningen som årets bästa underhållningsprogram för radio/tv. 70 000 personer deltog i omröstningen.

- Fantastiskt kul att vårt team i Spanien med Amparo Iborra i spetsen får denna utmärkelse. Alla har jobbat väldigt hårt med att göra en så bra radioproduktion som möjligt och det är då mycket glädjande att teamet får detta pris. Vi hoppas att detta ger oss fler möjligheter till att offerera nya medieformat i Spanien, säger Mats Johansson, VD Nexar Group AB.

För mer information, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:

Mats Johansson, VD, telefon +46 707 14 74 54, e-post: [email protected]

Stefan Mattsson, vice VD/CFO, telefon +46 707 77 60 02, epost: [email protected]

Om Nexar

Nexar är ett globalt musik-, sport- och underhållningsföretag med kontor i Sverige, Spanien och England. Bolagsgruppen har skapat ett antal kommersiella underhållningsformat, både för digital-tv, tv och radio. Nexar har även avtal med både musik- och sporttalanger för att skapa kommersiella framgångar. Bolaget är listat på NGM Nordic SME.

Bifogade filer

210216_Podriem.pdf

Om Nexar Group

Webbplats
www.nexargroup.se
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Nexar Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn NXAR ISIN-kod SE0009346109

IR-Kontakt

Joachim Kamph CEO [email protected] +46 (0)70 995 63 83