NEXAR FÅR NY ORDER PÅ 3 000 000 SEK

Nexar Group AB (publ) - listat på NGM Nordic SME - har via sitt spanska helägda dotterbolag Nexar Productions SL, fått en förlängning på det egenutvecklade radioformatet "Podriem fer-ho Millor". Ordervärdet är 3,0 MSEK och avtalet gäller för perioden januari till juni 2021. Kunden är mediehuset Á punt i Valencia.

Radioformatet PODRÍEM FER-HO MILLOR sänds nu under september-december varje helg under åtta timmar. Mediehuset Á punt är mycket nöjda med formatet och har därför redan nu tagit beslutet att förlänga avtalet till juni 2021.

- Mycket glädjande att vi har fått en förlängning av vårt lyckosamma radioformat. Den nya ordern ger dotterbolaget en stabilitet och möjliggör en fokuserad satsning på att utveckla nya medieformat som vi hoppas ska leda till nya affärer inom kort., säger Mats Johansson, VD Nexar Group AB (publ).

Denna information är sådan information som Nexar Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 12 oktober 2020 kl 08.44.

För mer information, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:

Mats Johansson, VD, telefon +46 707 14 74 54, e-post: [email protected]

Stefan Mattsson, vice VD/CFO, telefon +46 707 77 60 02, epost: [email protected]

Om Nexar

Nexar är ett globalt musik-, sport- och underhållningsföretag med kontor i Sverige, Spanien och England. Bolagsgruppen har skapat ett antal kommersiella underhållningsformat, både för digital-tv, tv och radio. Nexar har även avtal med både musik- och sporttalanger för att skapa kommersiella framgångar. Bolaget är listat på NGM Nordic SME.


Om Nexar Group

Webbplats
www.nexargroup.se
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Nexar Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn NXAR ISIN-kod SE0009346109

IR-Kontakt

Joachim Kamph CEO [email protected] +46 (0)70 995 63 83