Nackahusen Holding AB (publ) meddelar resultatet av det skriftliga förfarandet som påkallades den 1 september 2020

Till innehavarna av den seniora säkerställda obligationen med ISIN SE0009548100 ("Obligationen") utgivna av Nackahusen Holding AB (publ) ("Emittenten").

Emittenten meddelar idag resultatet av det skriftligt förfarande som påkallades den 1 september 2020 ("Skriftliga Förfarandet") i syfte att bland annat förlänga obligationens löptid, släppa borgensåtagandet under Obligationen och få ett godkännande av innehavarna av obligationen ("Obligationsinnehavarna") att genomföra alla nödvändiga justeringar av villkoren för Obligationen ("Obligationsvillkoren") till följd av ägarförändringen i Emittenten ("Förslaget").

Emittenten meddelar idag att Obligationsinnehavarna godkänt Förslaget.

En erforderlig andel av Obligationsinnehavare deltog i det Skriftliga Förfarandet för att kvorumkravet skulle vara uppfyllt och en majoritet av de Obligationsinnehavarna som deltog röstade för Förslaget. Det beslutades därför att Förslaget har godkänts av Obligationsinnehavarna. Ändringarna av Obligationsvillkoren träder i kraft omgående.

För en fullständig beskrivning av ändringarna i Obligationsvillkoren till följd av Förslaget, vänligen se de justerade Obligationsvillkoren som kommer finnas tillgängliga på Bolagets webbplats.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Ilija Batljan, VD och grundare av Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (publ)

Mail: [email protected]


Om Nackahusen

Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Nackahusen via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat ISIN-kod SE0009548100