Ny affär i Holland

MultiDocker har avtalat en affär om en CH1100 till en kund i Holland. Affären har gjorts tillsammans med CAT-återförsäljaren PON BV. Slutkunden är en entreprenör som hanterar och transporterar bulkgods. Affärens värde uppgår till cirka 8 MSEK och leverans kommer att ske under 2018 / 2019.

"Vi är väldigt nöjda med att ha genomfört ännu en affär i Holland genom vår holländska återförsäljare. Holland är en marknad vi historiskt varit starka på och efter en tid med färre affärer stärker vi nu vår position med två gjorda affärer på kort tid", säger VP Fredrik Österström, regionansvarig för Europa.

För mer information vänligen kontakta: Percy Österström,CEO. Tel: 070 53 196 03, percy.osterstrom@multidocker.com

OM MULTIDOCKER

MultiDocker Cargo Handling AB är ett svenskt bolag verksamma på en global marknad. MultiDocker utvecklar, tillverkar och säljer maskiner och logistiklösningar för materialhantering i hamnar och terminaler. Bolaget verkar i ett segment med god tillväxt och potential för effektivitets- och miljöförbättringar. MultiDocker har ett nära samarbete med Caterpillar, världens största tillverkare av stora anläggningsmaskiner.

Denna information är sådan information som Multidocker är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 12 oktober 2018 kl 14:45 CET. 

Ny affär i HollandTre nya affärer i Europa


MultiDocker Delårsrapport Q2 2018

SAMMANFATTNING JANUARI - JUNI 2018

 • Orderingång 2018 203 MSEK jmfr 56 MSEK 2017
 • Den Nordamerikanska marknaden utvecklas positivt
 • Brasilianska skogsindustrin har en mycket hög efterfrågan
 • Intäkt 71,5 MSEK (92,5 MSEK)
 • EBIT -7,7 MSEK (6,0 MSEK)
 • EBITDA -5,8 MSEK (7,6 MSEK)

SAMMANFATTNING Q2 2018

 • Fortsatt god orderingång 2018
 • Ökande omsättning
 • Nyemission om 19 MSEK genomförd
 • Intäkt 48,3 MSEK (43,9 MSEK)
 • EBIT -1,9 MSEK (4,5 MSEK)
 • EBITDA -0,9 MSEK (5,2 MSEK)


Stor affär med Estnisk kund


Nordamerika affär med stor CAT återförsäljare

MultiDocker har tecknat avtal med Milton Inc., CAT-återförsäljare i Massachusetts och delar av staterna New York och Pennsylvania i USA, om försäljning av 2 stycken CH600 inklusive viss kringutrustning.Två hamnmaskiner till Nordiska kunder

MultiDocker har nu avslutat förhandlingar och kontrakterat totalt två enheter varav en till Svensk och en till Norsk kund. Maskinerna kommer att användas i hamnoperationer.


MultiDocker affärer i Sverige och Kanada

Efter förhandlingar med två kunder, en svensk hamn och ett stort Kanadensiskt sågverk, träffades föregående natt en slutlig överenskommelse med dem båda. Affärerna innebär leverans av två dieseldrivna CH1100 till ett totalt ordervärde av 17,5 MSEK med leveranser under 2018.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: